Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Bemutatjuk a 98 éves nagymamát, aki a mai napig gondoskodik 80 éves...

Bemutatjuk a 98 éves nagymamát, aki a mai napig gondoskodik 80 éves fiáról!

Ha egyszer anyává válik az ember, utána soha nem szűnik meg annak lenni. Nem számít, hogy kimerült, beteg vagy zaklatott, akkor is ellátja anyai teendőit. Az Angliában élő Ada Keating esete sem különbözik ettől, aki nemrég ünnepelte 98-ik születésnapját.

Ada fia, a 80 éves Tom Keating 2016-ban költözött be a Moss View gondozó otthonba.

Tom egész életében édesanyjával élt, mivel soha nem házasodott meg. Ada ápolónőként, Tom pedig szobafestőként dolgozott nyugdíjba lépése előtt.

Tomnak 2016-ban gondozó otthonba kellett költöznie, mert még több segítségre volt szüksége, mint addig. Ada egy évvel később követte fiát, hogy személyesen is gondját tudja viselni és mindig vele lehessen.

Feltétel nélküli szeretet

Ada-nak 4 gyermeket hozott a világra, akik közül Tom a legidősebb. Rajta kívül 3 lánya született, akik közül egy fiatalon elhunyt.

Ada és Tom nagyon sok időt töltöttek együtt életük során és sok mindent csináltak közösen, együtt nézték kedvenc TV műsoraikat, sokat játszottak és teáztak.

Egy interjúban Ada elmondta, hogy életükben minden egyes nap ‘Jó éjszakát!’ – tal búcsúztak és minden egyes reggel közösen költötték el a reggelijüket.

Tom nagyon boldog volt, hogy újra együtt lehet édesanyjával, akivel gyakorlatilag lválaszthatatlanok.

“Nagyon jól érzem magam itt és örülök, hogy édesanyámat is minden nap láthatom így, hogy már ő is itt él.” –mondta Tom.

Philip Daniels, az otthon vezetője így nyilatkozott:

“Nagyon megható látni ezt a szoros kapcsolatot Ada és Tom között. Rendkívül ritka dolog, hogy anya és gyermeke együtt éljen ugyanazon gondozó otthonban. Szeretnénk, hogy a lehető legjobban érezzék magukat itt.”

tudasfaja.com

loading...