Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Beleegyezett, hogy kómában fekvő feleségét levegyék a gépekről, majd meghallotta, hogy ezt...

Beleegyezett, hogy kómában fekvő feleségét levegyék a gépekről, majd meghallotta, hogy ezt a 2 szót suttogja! (Libabőrösek lettünk!)

Aki ezelőtt a történet előtt nem hitt a csodákban, ezután biztosan fog. Csodálatos dolog esett meg ugyanis egy feleséggel és édesanyával, aminek a tiszta szeretet a magyarázata.

Lyndee Pellettiere-Swapp kómába esett és a fia, Steven talált rá. Azonnal a kórházba rohantak vele, de Lyndee 12 nap múlva sem ébredt fel.

A nő férje folyamatosan suttogott a fülébe: “Harcolnod kell, nem adhatod fel!” Sajnos a szavai süket fülekre találtak.

Az orvosok végül azt közölték a családdal, hogy Lyndee valószínűleg soha nem fog már felébredni, így le kell őt venni az életben tartó készülékekről.

Férje és gyermekei szívszakadva úgy döntöttek, hogy elfogadják az orvosok javaslatát. Lyndee kívánságát tiszteletben tartva úgy határoztak, hogy a szerveit olyanoknak adományozzák, akiknek szükségük van rájuk.

Azonban, ami ekkor történt, az mindenkit lenyűgözött. Amikor arra készült a személyzet, hogy Lyndee-t levegye a gépekről és a családja sorban kezdett tőle búcsúzni, a következő dolog hagyta el a száját:

“Harcos vagyok!”

Lyndee egyszerűen még nem volt hajlandó eltávozni és csodálatos módon teljesen felépült. Ami a leghátborzongatóbb az egészben az, hogy mindenre emlékszik.

Emlékszik rá, ahogyan a férje kérlelte, hogy harcoljon. Emlékszik az unokahúgára, aki olvasott neki és arra is emlékszik, ahogyan arról beszélgettek, hogy leveszik az életbne tartó gépekről.

A családja elmondhatatlanul hálás, hogy Lyndee visszatért az életükbe és története arra ösztönöz másokat is, hogy ne adják fel a küzdelmet és a hitet szeretteikért.

“Attól, hogy valaki nincs eszméleténél, még nem jelenti azt, hogy nem hallja, amit mondanak neki. Szóval beszéljetek a szeretteitekhez, ha hasonló helyzetben vagytok. Hallanak titeket.”

tudasfaja.com

loading...