Kezdőlap AKTUÁLIS Bejelentette az OTP – Napokon belül megszüntetik a bankkártyákkal kapcsolatban

Bejelentette az OTP – Napokon belül megszüntetik a bankkártyákkal kapcsolatban

Hirdetés

Az OTP Bank jelentős változásokat hajt végre a Mastercard Prémium bankkártyák díjstruktúrájában, ami érinti az ügyfeleket és a korábbi díjmentességi feltételeket.

 

Hirdetés

A bank tájékoztatója alapján, 2024. február 29-ig nem számítanak fel díjat azoknak az ügyfeleknek, akiknél az addigi költések elértek egy bizonyos értékhatárt, konkrétan az évi 600 ezer forintot. Ez a kedvezményes díjmentesség azonban megszűnik ezen a dátumon, és március 1-jétől az érintett ügyfeleknek már díjat kell fizetniük.

A változás azt jelenti, hogy az érintett ügyfeleknek időarányos éves díjat kell fizetniük, ha a költéseik eléri az éves értékhatárt. Amennyiben a költések nem érik el ezt a határt, akkor a kártya teljes éves díját kell fizetni a kártya lejáratakor.A Mastercard Prémium kártya éves díja az előző szerződések alapján 7685 forint volt 2014. december 31. előtt kötött szerződéseknél, illetve 10 844 forint 2015. január 1. után kötött vagy módosított szerződéseknél. Ezek a díjak a 2024. január 2. és február 29. közötti időszakra vonatkoznak.Ez a változás fontos információ azoknak az ügyfeleknek, akik a Mastercard Prémium kártyát használják, és érdemes figyelemmel kísérniük a bank által közölt részleteket a díjstruktúra változásairól. A bank ügyfélszolgálatánál további információk kaphatók a változásokkal kapcsolatban.

Hirdetés