Kezdőlap AKTUÁLIS Beismerte a műsor álompárja – Valóban szerelmesek egymásba, az egyik tánc alatt...

Beismerte a műsor álompárja – Valóban szerelmesek egymásba, az egyik tánc alatt már együtt voltak

Hirdetés

A Dancing With the Stars Magyarországon hatalmas sikert aratott, és nem csupán a táncművészet, hanem a szerelem is kibontakozott a versenyzők között.

 

Hirdetés

A hazai showban Krausz Gábor és Mikes Anna bizonyultak a legkiválóbbnak, ám a figyelem nem csak Magyarországon, hanem az óceán túloldalán is egy másik táncműsornál, a Strictly Come Dancingnél maradt.

A TV2 műsorában szinte az egész ország szurkolt és próbálta összehozni a két győztest, Krausz Gábort és Mikes Annát. A Szépség és a szörnyeteg táncuk alatt olyan kémia szabadult fel közöttük, hogy a színpadon mintha valóban elcsattant volna egy csók. A közönség egy része már-már beleéli magát a romantikus történetbe, amely nem csupán a táncban, de a valóságban is zajlott.Az Egyesült Királyságban a BBC által sugárzott Strictly Come Dancing is hasonló sikerrel büszkélkedhet. A verseny során Ellie Leach és Vito Coppla különleges kapcsolatba kerültek.

A Szépség és a szörnyeteg táncuk pedig nemcsak a látványával, de az érzelmekkel is megtöltötte a színpadot. A két táncos végül beismerte, hogy valóban szerelmesek egymásba, és mostantól egy párt alkotnak.

Ám a boldogság mellé némi vihar is társult, amikor a pár kapcsolatát kételyek és vádak érték. Sokan azt feltételezték, hogy csak a több szavazat érdekében játszották meg a romantikus szálat.A barátok azonban most nyilvánosan szólaltak meg, és elmondták, hogy Ellie és Vito nem csupán a próbák során, de a versenyen kívül is rendszeresen találkoznak. A baráti kör előtt nyíltan vállalják kapcsolatukat, és fülig szerelmesek egymásba.

A szerelem tehát nem csupán a táncparketten születik meg, hanem a szívünk mélyén is, és ezek a táncosok a világ minden táján bebizonyították, hogy az érzelmek néha még a vakuk és kamerák előtt is kirobbannak.

A Dancing With the Stars és a Strictly Come Dancing nemcsak a tánc, hanem az emberi érzelmek színpadává váltak, ahol a szerelem mindig hozza a legcsodálatosabb táncot.Hirdetés