Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Bébiszitterre hagyták az 1 éves gyereküket, egy nap hihetetlen dolog történt!

Bébiszitterre hagyták az 1 éves gyereküket, egy nap hihetetlen dolog történt!

Hirdetés

Az alábbi történet elolvasását csak erős idegzetűeknek ajánljuk elolvasni, felkavaró dolgokat tartalmaz!

Joshua Marbury és Alicia Quinney Sherwood egy nap úgy döntöttek együtt szeretnének tölteni egy éjszakát, ezért hívtak az 1 éves gyerekükhöz egy bébiszittert, akit egy közös barát ajánlott.

Hirdetés

Amikor hazaérkeztek a bébiszitter a kanapén aludt, aki mellett a gyerek sírdogált.

„Amikor hazaértünk, láttuk, hogy a bébiszittert a kanapén alszik, miközben a kisfiunk sírt. Amikor bementünk hozzá és megláttuk zúzódásokkal borított testét, azt hittük, elájulunk.” – mesélték a szülők, akik természetesen felelősségre vonták a bébiszittert, aki elismerte, hogy megverte a kisfiút.

Hihetetlen, de ennek ellenére mégsem vonják felelősségre, mert Oregon állam törvénye szerint az áldozatnak is tanúvallomást kell tennie a bántalmazásáról ahhoz, hogy az elkövetőjét elítélje a bíróság. A kis Joshua édesapja elkeseredett Facebook posztban írta le dühét, és kér igazságszolgáltatást fiának.

„Normális esetben nem posztolok privát csalási dolgokról, de most más a helyzet:
2 hónapja az 1 éves fiunkat annyira megverte a bébiszitter, hogy több orvos és a rendőr is azt mondta, hogy még néhány ütés és akár bele is halhatott volna.

Néhány nap elteltével a bébiszitter bevallotta, hogy a fiunk nem magától szerezte ezeket a zúzódásokat, hanem ő tette. De nem tartóztatták le. Sőt, a beismerő vallomás, és a tenyérlenyomatok ellenére a vádakat ejtették, mert az én 1 éves kisfiam nem tudta szavakkal kifejezni, hogyan bántotta, milyen fájdalmat okozott neki az érintett személy.

Fura módja ez az igazságszolgáltatásnak. A holttest nem tudja megmondani, hogy ki ölte meg, mégis elítélik a gyilkosát. De egy baba nem számít áldozatnak, mert nem tud beszélni??? Valamit tenni kell! Senki ne verhessen egy kisgyermeket azért, mert megúszhatja, hiszen az nem tudja szavakkal elmondani, mi történt.”

gyej1

A világ számos pontjára eljutott ez a történet, amit százezrek osztanak meg naponta. A fiatal szülők nem értenek egyet az igazságszolgáltatással és fellebbezést szeretnének benyújtani az üggyel kapcsolatban.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés