Kezdőlap AKTUÁLIS Balázs Klári jelentette be a szomorú hírt Korda Györgyről

Balázs Klári jelentette be a szomorú hírt Korda Györgyről

Hirdetés

Balázs Klári részleteket árult el a Korda Györggyel való megbetegedésükről és a jelenlegi egészségi állapotukról.

 

Hirdetés

 

Ahogy korábban a Blikk is beszámolt róla, Koda Györgynek és Balázs Klárinak nemrég le kellett mondaniuk a fellépésüket is, mert elkaptak egy betegséget.

Mint kiderült, vírusos influenzában szenvedtek mindketten, ami ágynak döntötte őket. Az énekesnő most őszintén mesélt az elmúlt hétről és a jelenlegi állapotukról.
„Gyurinak a mellhártyájára is ráment a betegség, nagyon erős antibiotikumokat kapott, amiktől, hála Istennek, mostanra sokkal jobban van.

Én még mindig benne vagyok, rajtam egy-két nappal később jött ki ez a nyavaja. A hangom lassan javul, mézes teát iszom, kúrálom magam…Ahogy kívülről hallom magam, most akár bluest is énekelhetnék, olyan rekedt vagyok” – árulta el a Borsnak Balázs Klári, aki hozzátette: szépen gyógyulnak, és két-három nap múlva már túl is lesznek ezen az egészen.

A hétvégén már újabb koncertek is vannak nekik beiktatva, amelyeket nem szándékoznak lemondani.

„Szerencsére ritkán vagyunk betegek, remélem, az idei évet le is tudtuk ezzel az influenzával, és nem jön már semmi, ami hátráltatna minket abban, hogy a közönségünkkel találkozzunk” – jegyezte meg az énekesnő kiemelve, hogy hosszú volt a ccovid-időszak, így rengeteg bulit kell bepótolniuk.

Hirdetés