Kezdőlap AKTUÁLIS Balázs Klári drámai szavai Korda Györgyről

Balázs Klári drámai szavai Korda Györgyről

Hirdetés

A múlt héten 85 éves lett Korda György, az Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjas előadóművész, akit a születésnapján rendkívüli szeretet és tapsvihar övezett.

 

Hirdetés

A jubilált művész örömmel fogadta az ünnepi pillanatokat, és kifejezte háláját a rajongói iránt, akik az elmúlt évtizedekben kitartóan támogatták őt. A születésnapi ünneplés része volt egy megható gesztus is, amelyet felesége, Balázs Klári tett: egy szerelmes levélben fejezte ki, mennyire hálás és odavan a férjeért.

Klári a Best magazinnak adott interjújában írta meg szívbemarkoló sorait, melyekben szóltak közös éveikről, az együtt megélt nehézségekről és az összetartozásukról. A 43 éve tartó házasságuk mély köteléket és egymás iránti tiszteletet tükröz, és Klári egyértelműen kijelenti, hogy alkotó párosnak tekintik magukat.A beszámoló szerint Korda mindig hangsúlyozza, hogy felesége az ő életének mozgatórugója, és Klári ugyanezt mondhatja el fordítva.

Az énekesnő rámutat arra, hogy a múltban megtapasztalták a gondokat és az egészségügyi problémákat, de az együtt átélt krízisek és örömök még szorosabbra fűzték kapcsolatukat. Klári megemlíti, hogy Korda többször hangsúlyozta, a jóban könnyű a másik mellett kitartani, de a párjával bebizonyították, hogy a bajban is egymás mellett maradnak.

A szerelmes levélben Klári rávilágít Korda egyedülálló személyiségére, kiemelve az énekes kivételes energiáját és terveit, miközben 85 évesen is tele van élettel és lelkesedéssel. A feleség hálásnak vallja magát, hogy ilyen különleges életet élhet a kedvesével, és kifejezi örömét, hogy Korda még mindig tele van feladatokkal és tervekkel.A végén Klári visszatekint a megismerkedésük időszakára, amikor egy táncdalfesztiválon találkoztak 1978-ban, és megosztja az első randevújuk emlékét. A levél személyes, érzelmes hangvételű, és zárásul Klári boldog születésnapot kíván a szerelmének, hűséges társnak, és kijelenti: “Nagyon szeretlek! Boldog születésnapot kívánok, Szerelmem! A te Klárikád”.

Hirdetés