Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Azt mondták neki az orvosai meddő, majd olyan dolgot tett, amitől az...

Azt mondták neki az orvosai meddő, majd olyan dolgot tett, amitől az egész kórház szája tátva maradt!

Hirdetés

Az Angliában élő Hannah Carpenter-t 2007-ben meddőnek nyilvánították a nála diagnosztizált policisztás ovárium szindróma (PCOSZ) következtében. 

 

Hirdetés

Azóta ő és férje, Michael számtalan módon próbálkozott a fogantatással, többet között az in vitro megtermékenyítésnek is esélyt adtak. Az eljárás felé nagy elvárásokat támasztottak, gondolván, ez az utolsó esélyük, hogy biológiai úton is szülők lehessenek. Sajnos nem jártak sikerrel.

A pár mindennél jobban szeretett volna gyermeket, de úgy tűnt, hogy nem ez volt az ő életútjuk.

“Amikor először diagnosztizáltak PCOSZ-szal, teljesen lesújtott a hír. Az in vitro megtermékenyítés egy nagyon bonyolult procedúra. Kétszer is nekimentünk, mire másodjára sikerült megfogannia a babának, de sajnos őt is elvesztettem.” – mesélte Hannah.

Mindezek ellenére 3 évvel ezelőtt Hannah természetes úton teherbe esett, a baba szépen kifejlődött és meg is született. Ő lett a boldog pár első kislánya, Nancy.

Hannah elmondása szerint azután sikerült teherbe esnie, hogy elkezdett edzőterembe járni.

Miután Hannah világra hozta első gyermekét, az orvosok azt mondták, hogy ezután már nem fog tudni teherbe esni többé, viszont az eltökélt nő másodszor is rácáfolt erre. Két évvel később egy egészséges kislánynak, Dorothy-nak adott életet.


Hannah példája is bebizonyítja, hogy minden lehetséges és hogy soha nem szabad feladni a reményt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés