Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Azt hitte az anya tévéznek a gyerekek. Amikor benyitott, nem akart hinni...

Azt hitte az anya tévéznek a gyerekek. Amikor benyitott, nem akart hinni a szemének! (videó)

Biztosan sok anyuka, apuka, nagyszülő és keresztszülő ismeri a Jégvarázs című csodás Disney mesefilmet. A legtöbb kisgyermeknek azonnal kedvence lett, amint elkezdték vetíteni a mozikban. 

 

Tudjuk jól, hogy egy csöppség akár százszor is képes újra és újra megnézni egy mesefilmet, legalább olyan áhítattal, ahogyan azt az első alkalommal tette. A következőben bemutatott ikerlányok sem kivételek ez alól.

Az anyukák időnként kénytelenek bevetni a mesenézős trükköt, hogy egy kis szusszanásnyi időhöz jussanak a nap folyamán, hiszen az anyaság nem vitás, napi 24 órán át tart.

Colleen Jordan, az ikrek, Madelyn és Scarlett Jordan édesanyja is hasonlóan cselekedett. Berakta a lányoknak a mesét és hamarosan meg is ragadta a telefonját, hogy azt a csodát, amit ő nem a képernyőn, hanem éppen előtte látott, felvehesse.

A kislányok olyan előadást mutattak be, amitől leesett az álla. A kezdő jelenetet egy az egyben leutánozták, tökéletes szereposztással.

A kicsiket a felvétel készítésekor csupán egy hónap választott el a két éves kortól és a Jégvarázs kétséget kizáróan egy hatalmas kedvencük.


Nézd meg te is ezeket a tündéri gyerekeket, ahogyan színészkednek!

tudasfaja.com

loading...