Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Azt hiszed megbízhatsz benne? Párod csillagjegyéből most kiderül valóban hűséges-e hozzád!

Azt hiszed megbízhatsz benne? Párod csillagjegyéből most kiderül valóban hűséges-e hozzád!

Mit jelent a hűség valójában? Egyesek számára azt, hogy nem kezdenek testi kapcsolatba a párjukon kívül senkivel, másoknak azt, hogy a kedvesük mindig számíthat rájuk és soha nem hagyják el őt. 

Lássuk, hogy csillagjegyek alapján kik azok, akik a leglojálisabbak, és kik azok, akikben a legkevésbé lehet megbízni.

Skorpió

Talán nem a legjobb partnerek, sokat féltékenykednek, de ha hűségről van szó, azt komolyan veszik, ez alapvető dolog számukra. Mindig képesek harcba szállni a szerelemükért és kitartani mellette a végsőkig.

Rák

Ha egyszer valóban megszeretnek valakit és egy bizonyos idő eltelte után megbizonyosodnak arról, hogy tökéletes párra találtak, akkor kitartanak mellette a végsőkig, nem vágynak másra és mindenben támogatják a szerelmüket.

Oroszlán

Az Oroszlánok a párjukat és a barátaikat is ugyanazzal a hévvel védelmezik. Ha a szeretteiket bármilyen rossz éri, azonnal ott teremnek, támogatják őket. Bármi is történjen, a párjukat nem hagyják el.

Bika

Nagyon makacsak és megválogatják, hogy kivel kezdenek párkapcsolatot. Viszont ha egyszer valakit közel engedtek magukhoz, azt a végsőkig szeretni fogják. Az egyik leghűségesebb jegy szülöttei. Ha hozzád nem volt hű egy Bika, akkor nem szeretett igazán.

Mérleg

A szerelem és a romantika megtestesítői. Hajlamos párjuknak szentelni az egész életüket. Mindaddig, amíg nem találkoznak az igazival, bolyonganak, nem találják a helyüket, nem foglalkoznak a hűség gondolatával, de amint szembe jön a nagy Ő, minden megváltozik.

Ikrek

Nagyon lojálisak az emberi kapcsolataikban és odaadásuk mindenki felé megnyilvánul. Olyanba szeretnek bele, aki inspirálja őket, aki szellemi és lelki társuk is egyben. Addig képtelenek komolyan venni valakit, amíg ezt a harmóniát meg nem tapasztalják, viszont onnantól kezdve teljes mértékben elkötelezettek.

Kos

A középvonalon egyensúlyoznak. Többé kevésbé hűségesek, ha belekezdenek egy párkapcsolatba. Ha boldogok és minden rendben megy, akkor hűek a társukhoz, viszont ha valami nem az ő szájízük szerint alakul elkezdenek jobbra-balra kacsintgatni és logikailag is megalapozzák tetteiket.

Szűz

A kétkedők, akik nem igazán tudnak hűek maradni a párjukhoz. Ha szerelmesek, akkor teljesen átadják magukat a kedvesüknek, azonban a szerelem elmúltával már máshol próbálják megtalálni ugyanazt az izgalmat és szenvedélyt. Sok bennük a bizonytalanság és nehezen találják meg az Igazit.

Bak

Kevésbé tudnak hűek maradni, de ez nem jelenti azt, hogy nem megbízhatóak. Szeretnek vezetők lenni egy párkapcsolatban és olyannal együtt lenni, aki nem képes megváltoztatni az érzelmeiket egy szempillantás alatt. Aki mellett nyugalmat találnak.

Halak

Nagyszerű szeretők és hagyják, hogy a szenvedély vezérelje őket. Könnyedén szerelembe esnek, de nem szeretnek sokáig beleragadni egy kapcsolatba. Ha a párkapcsolat valamilyen buktatóhoz ér, már lépnek is tovább, hogy újra elvarázsolja őket valaki.

Vízöntő

Ambiciózusak, különösen akkor, ha a világ megváltásáról van szó. Nagy emberbarátok és képesek feláldozni a kapcsolataikat a világ jobbá tételének oltárán. A munkájuknak és szívügyeiknek szentelik az életüket, nem rohannak haza a kedvesükhöz a dolguk befejeztével.

Nyilas

Csodálatos személyiségek, de ha a hűségről van szó, akkor nem gondolkodnak sokat. A szabadság nekik mindennél többet ér és egy elkötelezett párkapcsolatban fojtogatva érzik magukat. Természetesen képesek nagyon szeretni valakit, de hogy csak az ő kedvében cselekedjenek, az szinte kizárt.

tudasfaja.com

loading...