Kezdőlap EZOTÉRIA Az UFO-t, a barlangot vagy a földönkívülieket látod meg elsőre a képen?...

Az UFO-t, a barlangot vagy a földönkívülieket látod meg elsőre a képen? Nézd meg mit takar a meglátásod, izgalmas lesz!

Hirdetés

A pszichológusok személyiségteszt gyanánt gyakran alkalmaznak olyan képzeletet megmozgató teszteket, amelyek kétértelmű ábrákat mutatnak be. Ezáltal olyan válaszokat váltanak ki, amely az adott személy egyedi háttere által nagyban befolyásolt ás ebből következtetéseket vonhatnak le.

Mi most egy olyan képes személyiségtesztet hoztunk el neked, amellyel te magad is kiderítheted, hogy mi járhat most az elmédben. A feladat annyi, hogy rápillants a képre és kiválaszd azt a lehetőséget, amit először észrevettél rajta!

Hirdetés

1. A barlang

Nagyon nehéz téged kilendíteni az egyensúlyodból. Nyugodt és csendes ember vagy, aki mindig a dolgok jó oldalát figyeli. A belső erődnek és optimizmusodnak köszönhetően a negatív események nem tudnak rád nyomást gyakorolni.

A hozzád hasonló emberekhez gyakran fordulnak mások tanácsért. Támogasd hát szeretteidet és oszd meg velük is a pozitív energiádat.

2. Az UFO

Nagyon úgy fest, hogy legtöbbször az idegi kimerülés szélén állsz és hajlamos vagy bármikor robbanni. A stresszt nehezen viseled és ez számos egészségügyi problémához vezet, mint az álmatlanság vagy a gyakori rémálmok és a fejfájás.

Ne nyomd el az érzelmeidet és ne engedd, hogy az apróbb dolgok is nagy hatással legyenek rád, mert annak te iszod meg a levét. Figyelj oda az egészségedre.

3. A földönkívüli

Hajlamos vagy bármilyen dologból problémát kerekíteni. Szokásoddá vált, hogy minden helyzetből stresszes szituációt teremts.

Próbáld meg összeszedni magad és ne pazarold a drága energiádat alaptalan aggódásra. Nézz szembe a nehéz szituációkkal, de most próbáld meg őket az eddigiektől eltérő nézőpontból tekinteni. Ahhoz, hogy ellazíthasd magad, végezz légzőgyakorlatokat, amelyek valóban hasznosak. Végy mély lélegzetet az orrodon, majd fújd ki a szádon keresztül és ezt ismételd.

tudasfaja.com

Hirdetés