Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az Oroszlán ordít, a Bika nem felejt, a Rák duzzog, a Skorpió...

Az Oroszlán ordít, a Bika nem felejt, a Rák duzzog, a Skorpió mélységesen gyűlöl… Te hogy vezeted le a haragodat?

Mindenkinek van olyan dolog az életében, ami felbőszíti, legyen szó egy megbízhatatlan kollégáról egy undok hivatalnokról vagy egy idegesítő forgalmi dugóról. Mindannyian máshogyan fejezzük ki és kezeljük a dühünket. Az, ahogyan az egyes csillagjegyek viselkednek stresszes helyzetekben, sokat elárul róluk és azt is megtudhatjuk, hogy miért van ez így.

Lássuk, hogy melyik zodiákusra mi jellemző.

Kos – Aki azonnal robban, majd rosszul érzi magát miatta

Mivel Tűz jegyről van szó, nem meglepő, hogy lobbanékony típus. Nem kell, hogy különösebben nagy nyomás nehezedjen rá, vagy extrém stresszhelyzetbe kerüljön. Hirtelen és nagy erővel tud robbanni. Az érdekes, hogy ilyen gyorsan meg is tud enyhülni. Mivel nem a legérettebb képviselői a csillagjegyeknek, ezért jellemző, hogy nem tudnak uralkodni magukon és ezt utána meg is bánják.

Bika – Nem felejt és biztosít róla, hogy mindenre emlékezz, amit vétettél

Nagy dolognak kell történnie ahhoz, hogy egy Bika lángoljon, de ha ez megtörténik, akkor életre szóló haragról van szó. Ilyenkor csendessé válik és felveszi a távolságot. Ez amolyan vihar előtti csend. Ha valahogy rábírod, hogy elmondja, mi bántja, akkor kitör, mint egy vulkán és éles elméje minden egyes részletet felsorol, amiért dühös lehet. Évekre visszamenőleg is. Ha lenyugszik is, felejteni biztosan nem fog, mivel nagyon makacs jellem.

Ikrek – A verbális tőrjével szúr le téged egy vitában

Ha feldühíted az egyik legkommunikatívabb jegyet, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy olyan veszekedésbe keveredhetsz vele, ami úgy tűnik, soha nem ér véget. Nagyon okosan felépített indokai és magyarázatai lesznek mindenre, amit mond és cáfolatai, kibúvói mindarra, amit ellene felhozol. A kiabálást sem úszod meg, az szinte biztos. Tudja, hogy hol fáj és ott fog bántani.

Rák – Addig duzzog, amíg észre nem veszed, és oda nem figyelsz rá

Nagyon érzékeny típus és nincs lelkifurdalása amiatt, hogy egy felnőtt gyerekké váljon, ha valami miatt haragos. Ha nem hívják meg egy összejövetelre, ahol úgy gondolja, hogy ott lenne a helye vagy, nem gratulálnak neki akár a legkisebb sikeréért is, akkor azt személyeskedésnek veszi. Nem szereti, ha kihagyják valamiből, vagy nem értékelik.

Oroszlán – A hajat is leordítja a fejedről

Tűz jegy, így nem is kérdés, hogy miért ennyire lobbanékony. Nagyon büszke és lehetetlen, hogy bármit is magára vállaljon a hibái közül egy veszekedésben, még akkor sem, ha tudja, hogy, hogy nem neki van igaza. Ha haragszik rád, akkor biztos lehetsz benne, hogy kiabálni is fog. Ez a harag ugyanakkor legalább rövidéletű.

Szűz – Felszámolja veled a kapcsolatot

Nagyon nehéz egy Szüzet kihozni a sodrából, hiszen az egyik legtürelmesebb jegy és soha nem is fogod úgy kifakadni látni, mint egy Oroszlánt például. Ehelyett magában tartja a haragját és ellened beszéli magát. Ha nagyon megbántod, akkor teljesen ki is zár az életéből, mintha soha nem léteztél volna.

Mérleg – Nem fog összetűzésbe keveredni veled, ha haragszik rád

Természeténél fogva kiegyensúlyozott és talán soha nem is tudod meg, ha megharagszik rád. Mindig igyekszik fenntartani a békét és kerülni a konfrontációkat. Azonban, ha mégis vitában találod magad egy Mérleggel, ne hidd azt, hogy könnyű dolgod lesz, hiszen nagyon jól érvel és mindig képes megvédeni az igazát.

Skorpió – Mélységesen gyűlöl és a közelgő bukásodat tervezi

Légy nagyon óvatos vele, mert nagyon mély érzésű és szeret a domináns szerepébe bújni. Ha egy Skorpiót feldühítesz, akkor biztos lehetsz benne, hogy felkerülsz a listájára. Nem könnyű kihozni a sodrából, de ha mégis sikerül, akkor nem fogja csendben elhallgatni előled. Az izzó parázson is kellemesebb sétálni olyankor, semmint a közelében lenni.

Nyilas – Úgy tesz, mintha nem is ismerne

Ha egy Nyilas hajlandó arra szánni az idejét, hogy vitába szálljon veled, akkor addig nem fog meghátrálni, amíg úgy nem látod a dolgokat, ahogyan ő. Az sem kizárt, hogy a könnyeiddel fogsz küszködni a végén. Minden hezitálás nélkül képes kizárni az életéből, ha csúnyán megsérted őt.

Bak – Ha túlságosan nyomulsz, csattanni fog

Nagyon nehéz érzelmi kirohanást elérni nála, hiszen minden helyzetben képes megtartani a lélekjelenlétét. Ha túl messzire mész, azonban ne számíts rá, hogy csendben marad. Biztosan meg fogja állni a helyét egy vitában és minden eszközt bevet, hogy elhallgattasson. Nem fogja azt mondani, hogy haragszik, sokkal inkább, hogy csalódott benned, ami talán még rosszabb.

Vízöntő – Olyan sokáig fog ignorálni, ameddig csak lehet

Higgadt típus, akit nehéz kihozni a sodrából. Ha mégis képes vagy felbőszíteni valamivel, akkor addig kerülni fog, amíg eléggé le nem higgad ahhoz, hogy képes legyen tiszta fejjel rendbe hozni a helyzetet. Ha úgy látod, hogy ezt az állapotot elérte, akkor nagyobb esélyed van a békülésre.

Halak – Mindent személyeskedésnek vesz

Nagyon könnyen megbántódik, mivel az egyik legérzelmesebb jegy. Ő az, aki az építő jellegű kritikát sem veszi jó néven. Annak ellenére, hogy mennyire érzelmes, biztosan nem fog kiborulni és robbanni. Ehelyett inkább magába burkolózik és elfojtja a haragját, miközben önbizalomhiánya erősödik. Az sem kizárt, hogy kihozza belőled, hogy rettenetesen érezd magad, amiért megbántottad őt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...