Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az empaták (tisztán érzők) tízparancsolata

Az empaták (tisztán érzők) tízparancsolata

Hirdetés

Ha tisztán érző vagy, pontosan tudod, milyen, amikor magad sem érted miért, a belső nyugalmad és békéd, egyik percről a másikra változik át káosszá.

Az energia vámpírok, dráma királyok és királynők előszeretettel kapcsolódnak rád és élnek a te belső békédből, felemésztve azt. Sokszor nem érted, miért nem szimpatikus valaki, akit a legtöbb ember szeret és jónak tart.

Hirdetés

Nem érted, hogy lehet, hogy mások miért nem látnak a mosoly és a mézes-mázos álarc mögé.

Aztán rájössz, valójában kevesen vagyunk, akik önmagunkat alakítjuk, és álarc nélkül játsszuk az élet játékát.

Viszont azt is pontosan tudod, milyen megtapasztalni az összes élővel való egységet, a határtalan boldogságot. Szíved csordultig tele feltétlen szeretettel és boldogan árasztod másokra.

Hogy fényed és békéd tudd a világra sugározni, tartsd be ezeket a tanácsokat:

 

1.Higgy magadban és bízz a megérzéseidben!

Soha ne higgy annak, aki be akarja bizonyítani, nem jól érzed a dolgokat. Érzéseid tiszták, és tökéletesen működnek. Kövesd őket és feltétel nélkül bízz meg bennük.

2.Napi szinten foglalkozz magaddal.

Meditálj, sétálj a szabadban, végezz energetikai tisztítást magadon. Gyakran tölts időt egyedül és töltődj fel. Néha keress fel egy-egy szakembert, aki speciális tisztítást végez rajtad.

3.Védd magad!

Alakítsd ki saját védelmi vonalad, amin nem tud, csak a tiszta szeretet áthatolni. Ha durva környezetbe mész pl.: temető, bevásárló központ midig „kapcsold be” védelmi rendszeredet. Ha angyalokban hiszel, akkor őket kérd a védelmedre, ha az aurád feltöltése a számodra elfogadható, akkor alkalmazd azt. Ha úgy képzeled, hogy 3 oroszlán tudja csak védelmed biztosítani- hívd őket. Minden a Te hitrendszereden múlik. Hogyan érzed energetikai biztonságban magad…

4.Ha negatív emberekkel találkozol, ne magadban keresd a hibát

Ne feszegesd tűrő képességed határait: iktasd ki őket az életedből.

5.Tudatosítsd magadban

Nem selejt vagy, nem túl érzékeny. Képességed egy adomány, amely áldásokat hoz majd a világba.

6.Figyelj magadra!

Legyél tudatos: vedd körbe magad békés, igaz szívű emberekkel, fogyassz ellenőrzött helyről származó élelmiszereket, melyek tiszta rezgéssel bírnak, sportolj és erősítsd fizikai testedet. Kerüld a lehúzó médiát és a durva, erőszakos filmeket!

7.Ami nem a tiéd, ne cipeld!

Ha valaki elmeséli a problémáját, maradj külső szemlélő és ne akard megmenteni. Ne engedd meg neki, hogy rád pakolja a terheit. Más egy problémát megosztani valakivel, elmesélni egy állapotot és más valakire rápakolni a terheket és tőle várni a megoldást. Ha tudsz segíteni, tedd meg, de ne engedd, hogy bárki is elvárja a segítséged. A segítséget azért add, mert tiszta szívből jön. Ne nyomás hatására cselekedj.

8.Jelöld ki a határaid!

Tanulj meg NEM-et mondani mindenre, ami nem jó neked, ami lehúz, ami csak az energiádat szívja.

9.Szeresd magad!

Állj magadnak az első helyen. Ha valakinek valamit teszel, vagy adsz, az csak akkor ér valamit, ha békés szívvel teszed. Ami neked nem komfortos, és kárt tesz, ne tedd meg. Akkor sem, ha a másiknak ettől látszólag jobb lesz. Hidd el, ezzel nem ültetsz el jó dolgokat. És több negatív utóhatása lesz a dolognak, mint gondolnád.

10. Legyél hálás!

Képességed, ha jól használod: ajándék. Érzékenységed könnyebben kijelöli az utat, merre menj. Keresd azt, amiben békéd van és örömmel tölti el lelkedet. Légy hálás érte a Jóistennek, hogy ilyen erős és megbízható receptorokat adott.

Szerző:Sándor Judit

 

Hirdetés