Kezdőlap EZOTÉRIA Az első dolog, amit észreveszel a képen, tudatalattid titkait tárhatja fel

Az első dolog, amit észreveszel a képen, tudatalattid titkait tárhatja fel

Mindannyian más szemmel tekintünk a világra, így mind kissé másmilyen valóságban élünk. Az, ahogyan látjuk a dolgokat kulcsot jelent a tudatalattink rejtelmeihez. Ez a teszt egyike azoknak, amelyek betekintést nyújtanak a tudattalanba.

Ez a kép tudatküszöb alatti információkat hordoz. Annyit kell tenned, hogy rátekintesz és megnézed, mit árul el rólad az az részlet, amely elsőként felkeltette a figyelmedet.

Az arc körvonala

Sokkal inkább megalkotni szeretnéd, semmint keresnéd önmagadat. Szeretnéd megmutatni a világnak, hogy ki vagy. Mindenképpen ki akarsz tűnni a tömegből azáltal, hogy összegyűjtögeted a neked tetsző dolgokat és azokat kihangsúlyozod magad körül, hogy egy ideális kép alakulhasson ki rólad.

Ezek a részek legfőképp külsőségek, mint ruhák, kiegészítők, vagyontárgyak, tevékenységek, amelyekből összeállítod magad és bemutatod a világnak. Bár vannak olyan személyiségjegyek is, amelyek nem illenek hozzád, mégis próbálod őket magadra erőltetni, hogy tetszetősebb légy.

Vigyázz, hogy ne akarj minden erőddel a tökéletességre törekedni, mert a tökéletesség nem létezik és a teher alatt megroppanhatsz.

Fa/agy

Ebből a részletből arra lehet asszociálni, hogy folyamatosan mélyíteni kívánod a tudásodat. Nagyon kíváncsi természet vagy és próbálsz annyi mindent megérteni és megtudni a világról, amennyit csak lehet. Szomjazod a tudást.

Szeretsz új dolgokat tanulni, felfedezni és nagyon valószínű, hogy a természetfeletti jelenségek, a titokzatos dolgok és az összeesküvés elméletek is nagyon érdekelnek. Könnyen megérted a pszichológiát és a filozofikus gondolatmeneteket.

Madarak

Nem érzed úgy, hogy része lennél annak a játéknak, amit a társadalom űz, vagy legalábbis próbál űzni és annak a képnek, amit ki akar alakítani. Nem akarod megalkotni vagy megtalálni önmagad, egyszerűen csak szabad akarsz lenni és fel akarod fedezni a világot.

Imádsz utazni és megismerni új helyeket. Nem bírsz sokáig egy helyben maradni. Tudva, hogy minden múlandó, aggodalommal tölt el és vágysz arra, hogy minél több dolgot ismerhess meg.

Szeretsz a természetben lenni és a szíved ilyenkor csordultig telik mindazzal, ami körülvesz téged.

tudasfaja.com

loading...