Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenetes időjárással lep meg az augusztus, amire még a meteorológusok sem számítottak...

Döbbenetes időjárással lep meg az augusztus, amire még a meteorológusok sem számítottak . Mutatjuk, mi vár ránk!

Hirdetés

Most éppen kissé zordabb arcát mutatja nekünk a nyár közepe, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy bele kell törődnünk a borongós napokba. Sőt, a nyár maradék hetei meg is lepnek majd minket!

 

Hirdetés

A következő napokban fokozatosan melegedni fog újra az idő. Olyannyira, hogy a hét második felében már újra rekkenő hőségre és igazi strandidőre számíthatunk.

 

Ennek szellemében fog folytatódni az augusztus is. Kellemes, 30 fok körüli csúcsértékek kényeztetnek minket, napos, de mégsem fullasztó időjárás. Szinte tökéletes, nyári időnk lesz.

 

És augusztus második felében jön az igazi meglepetés. Megszokhattuk, hogy augusztus közepétől, főképpen 20. után hirtelen véget ér a nyár, értelme sincs kimenni a strandra vagy nyaralást tervezni, mert zordabb napok érkeznek esővel és lehűléssel. Nos, úgy néz ki, hogy idén meglep minket ez a hónap, és egy szép befejezést kapunk ebből a csodás évszakból. Kiélvezhetjük még a hónap utolsó napjait, sőt szeptember elejét is, hosszan tölthetjük fel magunkat meleggel és napsütéssel a később érkező, szürkébb nappalokra.

 

Forrás: ripost.hu

Hirdetés