Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az apa megosztotta, ahogyan egy idegen barátkozik a gyerekével. Posztja nagy visszhangot...

Az apa megosztotta, ahogyan egy idegen barátkozik a gyerekével. Posztja nagy visszhangot kapott.

Hirdetés

A legtöbbünk számára egy reptéri vagy vasúti állomáson való várakozás nem a legfelemelőbb élmény, de át kell rajta esni. A zsúfolt terek, a siető emberek, a súrlódások, az elgémberedett végtagok mind fokozzák a stressz szintet. 

Ez még kellemetlenebb, ha egy kicsi gyermek is velünk van, aki nagyon könnyen elveszti az érdeklődését és unatkozva nyűgössé válik. Kevin Armentrout éppen ezt tapasztalta meg egyik nap 16 hónapos kislányával és olyan emlékezetessé vált az eset, hogy azonnal megosztotta a világgal.

Hirdetés

A sztorijában kislánya Carter Jean és az ő nem mindennapi ismeretsége, Joseph Wright szerepelt…

Joseph Wright egy oklahomai értékesítő, akiről kiderült, hogy arany szíve van. Az apuka teljes mértékben meghatódott, amikor látta, hogy a férfi barátságot köt a kislányával.

Kevin tudta, hogy meg kell osztania a történteket a világgal.

“Tegnap este, amikor vártuk, hogy felszállhassunk a gépünkre, Carter Jean a rá jellemző érdeklődéssel fordult mindenki felé és annyi emberre köszönt rá, ahányra csak tudott, mígnem egy férfi jött oda hozzá.

A férfi megkérdezte tőle, hogy szeretne-e vele együtt ücsörögni. Elővette a tabletjét, megmutatta, hogyan tud rajta rajzolni és rágcsálnivalóval is megkínálta. Ez nem csupán egy rövidke interakció volt, 45 percig tartott. Ahogy néztem őket, elgondolkodtam, hogy milyen szépen megfér egymást mellett két különböző generáció, két különböző rassz. Hogy milyen szép barátság alakulhat ki két ember között mindentől függetlenül. Ilyen világot képzelek el a lányomnak.

Egy olyan országban, amely oly mélyen megosztott a különböző nézetek miatt, szeretném, ha minél több ilyen élményben lenne része… tiszta, előítélek nélküli EMBERI interakciókban.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés