Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Augusztus 13.- Különleges nap a mai, a Mars hanyatlásnak utolsó hete így...

Augusztus 13.- Különleges nap a mai, a Mars hanyatlásnak utolsó hete így befolyásolja a csillagjegyeket!

Hirdetés

Néha úgy érezzük, az asztrológia csak ezért létezik, hogy az életünket nehezebbé tegye és aggodalomra adjon okot. A kozmosz sok szépséget rejt, de legtöbbször nem az adott pillanatban fejti ki legjobb hatását, hanem inkább a közeli jövőben. Az idei nyár meghatározó hanyatlása a vörös bolygónak, a Marsnak tulajdonítható, amely június 26-án vette kezdetét.

Azóta előfordulhatott, hogy azt tapasztaltad, különösen nehéz véghez vinni a terveidet, sőt talán még azt is igazi kihívásként élted meg, hogy úgy fejezd ki dühödet, hogy szó szerint fel ne robbannál. A Mars hanyatlása emlékeztet minket arra, hogy törtetni előre, attól függetlenül, hogy milyen akadály kerül az utunkba, nem mindig a legjobb megoldás. Ideális esetben ez a hanyatlás megtanít minket arra, hogyan kezeljük indulatainkat és hirtelen fellángolásainkat.

Hirdetés

Bár már látjuk az időszak végét (augusztus 27.), valójában még korántsem értünk el odáig. A nagyja még csak most következik.

Hétfőn, augusztus 13-án a Mars a Vízöntőből a Bakba költözik át, miközben hanyatlása folytatódik. Míg a Vízöntőben volt, azt érezhettük, hogy igazi kihívás együtt dolgozni a kollégákkal és egyezségre jutni bizonyos kérdésekben, ám a Bakban azt tapasztaljuk, hogy az ambícióink és a felelősségünk még nagyobb figyelmet igényel és ezen égi jelenség okozta stresszel is meg kell küzdenünk.

Más szóval, ha úgy gondolod, hogy az elmúlt hónapban feszült voltál, tudd, hogy ez egyfajta bemelegítés volt a következő hétre. A Bak az előrehaladás fontosságát emeli ki, miközben a Mars hanyatlása az előrehaladást akadályozza.

Ennek a két jelenségnek a közös fennállása egyértelműen nem előnyös kombináció. Ha frusztráltnak érzed magad, gondolj arra, hogy nem szabad túlságosan erőltetned semmit, ne akard kikényszeríteni a dolgokat. Ehelyett élvezd ki a nyár utolsó heteit és próbálj meg az áramlással haladni.

A jó dolog az, hogy a Mars, hanyatlásának végén (augusztus 27.) továbbra is a Bakban marad. Ha nagy erőfeszítéseket teszel, különösen a karriered terén vagy egy közösségi cél elérése érdekében, akkor ez egy nagyon előnyös időszak lesz.

Ez a duó alapvetően egy megállíthatatlan kettős, kissé ravasz és eléri azt, amit akar. Így láthatod, hogy a sok megpróbáltatás végén megjelenik az enyhülés és a siker ígérete.

tudasfaja.com

Hirdetés