Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Árpilisi horoszkóp, hogy tudatosan készülj a nagy változásokra

Árpilisi horoszkóp, hogy tudatosan készülj a nagy változásokra

Április egy különleges hónap lesz az évben, ugyanis megkezdődik a tavasz, az emberek kedve visszatér, és ezek mind nagy változásokat vonzanak magukkal. Ha te is szeretnél tudatosan élni ebben a hónapban, akkor a horoszkópod megmondja mit kell tenned!

 

 

Kos (március 21. – április 20.) 

Az igazi tavaszi idővel megérkezett a változás ideje is, s erre igen nagy szükséged van. Érdekes és váratlan dolgok megtételére szánhatod el magad, s tanulásra is igen kedvező április hava. Bár egy kisebb anyagi kiadás elveheti jókedvedet pár napra, de hamar képes leszel áthidalni a problémát, főleg, ha mások véleményét is kikéred, akik hasonló helyzetben tapasztaltabbak nálad. A hónap végére rendeződnek dolgaid, munkádban vagy vállalkozásod terén rengeteg tennivalód akad. Családi, baráti, üzleti problémáidat most érdemes megoldani. 
Kedvező napjaid: 8, 14, 17, 23, 28. 

Bika (április 21. – május 20.) 

Cselekedj, ne lazsálj, az idő telik, visszaforgatni semmit nem lehet! Jól teszed, ha most erősen hivatásodra összpontosítasz, és beleadsz apait-anyait! Emellett ne feledkezz meg szeretteidről, egyéb kötelezettségeidről sem. Április végén kiéleződhetnek a konfliktushelyzetek, különösen 25-én, 27-én. De van jó hír is, hisz sok apró örömteli pillanat is követi egymást a hónap közepén. Pénzügyi lehetőségeid most nem túl kedvezőek, plusz munkád nem most hozza meg gyümölcsét, de ez ne vegye el a kedved semmitől, hisz, ami késik, nem múlik! 
Kedvező napjaid: 2, 6, 8, 11, 23. Ikrek (május 21. – június 21.) 

Meglehetősen mozgalmas és izgalmakkal teli áprilisi hónap áll előtted, nem tudsz egy helyben ülni, hajt a tettvágy, hát élj extra energiáiddal, cselekedj! Ez nagy részben Jupiter hatásának köszönhető, s a hónap közepén, ez csak tovább fokozódhat, ahogy Merkúr is jótékony hatását küldi feléd. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vársz, most álmaid valóra válhatnak! Új szerelemre, a régi felturbózására április közepe alkalmas. Anyagiakban nagy kiadásokba ne verd magad, ráérsz ezzel kicsit később.
Kedvező napjaid: 8, 16, 18, 26, 30.

Rák (június 22. – július 22.)

Már van párkapcsolatod? Akkor kedveseddel április elején kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, melyeket nem lesz nehéz rendezni. Még keresed a másik feled? Akkor csak a hónap második fele kedvez új kapcsolat kialakításának. A hónap utolsó hetében már újult erővel veted bele magad az életbe, használd kommunikációs képességed, bárkit levehetsz a lábáról. Aki most nyitott arra, hogy megismerjen téged, az nem fog csalódni. Ha valakivel régebb óta húzódó, személyes problémáid vannak, azt próbáld mihamarabb rendezni. Karriereddel összefüggésben nagy döntést most ne hozz, ráérsz ezzel májusban.
Kedvező napjaid: 4, 9, 15, 20, 25.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) 

A tavaszi napsütés megnövekvő erejével párhuzamosan Te is életre kelsz, nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, s könnyebben megérted és átérzed mások esetleges gondjait, bajait, zűrös érzelmeit. Bizony anyagilag is végre rád mosolyoghat a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, amiből jelentős anyagi gyarapodáshoz juthatsz. Szerelem terén is komoly fordulat várható április közepén vagy végén! Hagyd, hogy végre veled is megtörténjen a csoda! 
Kedvező napjaid: 3, 6, 8, 19, 22, 27. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nyűgös és morcos vagy? Nos, nem csoda, hisz elég sokat tevékenykedtél márciusban, és épp ezért meglehetősen fáradt vagy! Ideje, hogy pihenj, szórakozz, most van itt a lehetősége egy kis kikapcsolódásnak. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően mély érzések irányítják lelkedet, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. Kedvező változások mutatkoznak munkád területén, április utolsó napjai nagy változást hozhatnak, csak figyeld a történéseket, és alkalmazkodj a változó körülményekhez!
Kedvező napjaid: 1, 5, 7, 13, 16.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) 

A nap egyre melegebben süt, ez lelkednek is jót tesz, nagyon kellemes időszak vár rád, ez akár egy utazást, költözést, munkahelyváltást, meglévő párkapcsolati nehézségek megoldását hozhatja. Ha viszont még egyedül vagy, s keresed az igazit, akkor új szerelem is megérkezhet végre. Április végétől hivatásod terén jelentős akadályokba ütközhetsz, melyek nem legyőzhetetlenek, ha kell, kérj segítséget! Néha nem árt beismerni, mások lehetnek bölcsebbek bizonyos helyzeteket illetően, nem igaz? Minden nehézség azért adódik, hogy okulj belőle, s tapasztalatokat gyűjts! 
Kedvező napjaid: 4, 9, 13, 15, 30. Skorpió (október 23. – november 22.)

Újra áprilist mutat a naptár, azaz végleg és visszavonhatatlanul itt a tavasz, emelkedik a hőmérséklet, és egyre többet süt a nap! Ez összességében nem csak a meleg időt jelenti, hanem bizony erőteljes változásokat hozhat, például egy új, váratlan szerelem feltűnésével, vagy a meglévő fellángolásával, elmélyülésével. Karrier terén jelentős sikereket arathatsz, kitartásod végre meghozza a várva-várt eredményt. Vitás kérdésekben ne a hirtelen indulat vezessen, hanem, fontold meg alaposan kinek, mit mondasz, vagy mit, s hogyan teszel. Minden, amit most cselekszel meg, hosszú távra nyomja rá bélyegét sikereidre. 
Kedvező napjaid: 5, 7, 11, 17, 23, 28. 

Nyilas (november 23 – december 21.)

Ha úgy érzed, gondjaid, zűrjeid vannak szeretteiddel, esetleg szerelmeddel vagy épp barátaiddal, akkor a hónap első napjai kiválóak arra, hogy nyíltan beszélj a problémáról, és megoldást keress a bajokra, persze az érdekeltekkel együtt. Váratlan anyagi bevételre is szert tehetsz, a hónap utolsó harmadában. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, érzelmeidet, gazdag lelkivilágodat kivetíted környezetedre is. Ezért hálásak lesznek, s megfigyelheted, mennyi mosollyal és szeretettel hálálják meg odafigyelésedet. 
Kedvező napjaid: 5, 8, 15, 26, 28. Bak (december 22 – január 20.) 

Most minden áprilisi bolygóállás a te utadat segíti, leginkább abban, hogy érdekes és új dolgokkal foglalkozhass mostanság. Emellett azért a tavaszi fáradtság téged sem kímél, sokszor érzed majd azt, hogy napjaid fárasztóak, de alapjaiban jól érzed magad a bőrödben. Új ismeretségekre, – ha még magányos vagy – új szerelemre lelhetsz. A hónap utolsó napjaiban kellemetlen hatását fejtheti ki egy bolygóállás, mely vitákat generálhat. Türelemmel, toleranciával kezelhető a helyzet, május 1-re pedig el is felejted. 
Kedvező napjaid: 3, 5, 16, 17, 24. 

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Jelentősen többet tevékenykedtél márciusban, mint arra szükség lett volna, vagy ahogy eredetileg azt eltervezted, ezért a benned lévő feszültség és fáradtság meglehetősen felgyülemlett áprilisra. Ahogy egyre szebb lesz az idő, jelentősen csökken a stressz, olyannyira, hogy új kapcsolatokra is szert tehetsz, akikkel nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el. Szerelmi életed is fellendülőben van, hisz Vénusz mindenben a segítségedre lesz! Figyeld az eseményeket, mert most minden a te javadat szolgálja. 
Kedvező napjaid: 6, 11, 14, 18, 30.Halak (február 19 – március 20.)

Kiváló hónap köszönt be április megérkezésével, főleg, hogy te magad is tisztábban fogod látni saját dolgaidat, megértesz néhány régi, bonyolult helyzetet. Április elején kell kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre számítanod, azonban ez türelemmel, és kellő odafigyeléssel megfelelően orvosolhatóak a problémák. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert a felmerülő problémákat elég hamar meg tudod oldani. Anyagiakban, szerelemben is jól alakulnak dolgaid, főleg a hónap közepétől fokozódnak az izgalmak.

loading...