Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Angyalok üzenete 2019 szeptemberére

Angyalok üzenete 2019 szeptemberére

Hirdetés

A szeptember hónap, bár nem indult zökkenőmentesen, a megtisztulás és a megvilágosodás hónapja. A legfontosabb üzenet az, hogy ne akarj semmit erőltetni, a kényszer nem fog segíteni most a dolgok alakulásában, előrehaladásában.

Gyakorolnod kell a türelmet, a megértést, az együttérzést és sokkal jobban kell figyelned a belső hangodra, mint az elmúlt időszakban.

Hirdetés

Hallgasd meg az embereket, de ne csak hallgass, valóban figyelj is arra, amit mondani akarnak neked. Légy kedves, engedd, hogy átjárjon a szeretet energiája. Ne akarj domináns szerepbe lépni senki mellett.

Fogadd el, hogy mindenkinek megvan a maga életútja és a maga ütemében halad a dolgaival. Ezt tiszteletben kell tartanod.

Megnő a belső erőd az energetikai töltésnek köszönhetően

A hónap első felében kisebb-nagyobb nehézségekbe ütközöl. Úgy érezheted, hogy nem megy minden zökkenőmentesen, ám ez az időszak éppen arra lesz jó, hogy tanulj és megerősödj általa. Ne hátrálj meg az akadályoktól.

Ne ragaszkodj a múlthoz. Ami tapasztalatot nyújtott neked, az már a részeddé vált és általa több lettél, azonban nem kell újra és újra levetítened az elmédben olyan eseményeket, amelyek kellemetlenek számodra. Előre, a fejlődés, az új élet irányába tekints.

Kapcsolataid letisztulnak

Tisztává válik előtted, hogy mely kapcsolataid értékesek és melyek azok, amelyek csupán érdekből állnak fenn. Megtudod, hogy kik az igaz barátaid, akik nem visszarántanak, hanem támogatnak és a nehéz időszakokban is melletted vannak.

Akik nem tartoznak ebbe a körbe, azokat se ítéld el, de ne fektess több energiát a velük való kapcsolatba, mint feltétlenül szükséges, vagy engedd el őket békével.

Szeptember fennmaradó részében…

Végre megtapasztalod egy olyan erőfeszítésed eredményét, amelyen már nyár óta dolgozol.

Egy döntéseddel kapcsolatban nem lesz mindenki támogató, azonban ez nem szabad, hogy kétségeket ébresszen benned. Ragaszkodj ahhoz, amit szíved szerint cselekedni akarsz.

A hidegebb napok beköszönte előtt még használd ki az indián nyarat. Utazz, túrázz, keress fel még egy-két kisebb bakancslistás helyet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...