Kezdőlap AKTUÁLIS Soha nem láttad Andrea Bocellit feleségével énekelni. Libabőrös leszel ettől a duettől!

Soha nem láttad Andrea Bocellit feleségével énekelni. Libabőrös leszel ettől a duettől!

Hirdetés

Andrea Bocelli élete több ezer embernek adhat inspirációt. A szegény olasz parasztcsaládba született Andrea már 6 évesen zongoraleckéket vett, majd szaxofonozni és fuvolázni kezdett. 12 évesen az élet hatalmas megpróbáltatás elé állította, foci közben akkora rúgást kapott a fején, melynek következtében teljesen megvakult.

Andrea nem adta fel és még nagyobb beleéléssel kezdett zenét tanulni. Megtanul trombitán, hárfán, gitáron és dobon játszani és még abban az évben megnyeri első zenés versenyét, a Margherita d’Oro-t Viareggio-ban az “o sole mio” dallal. Később elvégzi Pisában a jogot, majd utána ügyvédként dolgozik. A zene iránti szeretete azonban arra ösztönzi, hogy este bárokban énekeljen. Nem kis időre Andrea-t a siker is megtalálja, világsztár lesz.

Hirdetés

A következőkben arra kérünk hallgasd meg Andrea Bocelli csodaszép produkcióját, amelyet feleséével Veronica Bertivel ad közösen elő.
Ezt már láttad? Elképesztően énekli ez a két fiatal Andrea Bocelli és Celine Dion közös dalát! A két világsztár biztosan büszke lenne rájuk!

Forrás:doily.hu

Hirdetés
loading...