Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Amikor megtudtam miért tesz ruhacsipeszt a kocsiba azonnal kipróbáltam én is! Zseniális...

Amikor megtudtam miért tesz ruhacsipeszt a kocsiba azonnal kipróbáltam én is! Zseniális ötlet!

Hirdetés

Ha azt hiszed nincs több olyan házi praktika, amit ne ismernél, akkor tévedsz! Tudod például miért érdemes ruhacsipeszt tenni a kocsiba?

Nos az alábbi praktikák kifejezetten az autóra fókuszálódnak, pontosabban az autó légfrissítésére természetesen! Ezek a módszerek ugyanis sokkal olcsóbbak lesznek, ráadásul kevésbé tartalmaznak majd káros összetevőket, mint a bolti légfrissítők!

Hirdetés

Lássuk!

  1. A vanília az egyik legközkedveltebb illat, amit szinte már minden formában lehet kapni. Pár csepp vanília illóolajat csepegtessünk egy tűs párnára, amit helyezzünk be valahová a kocsiba. Az egész autót átjárja majd a friss vanília illat, amit elegendő csak bizonyos időközönként felfrissíteni.
  2. Ugyanilyen hasznos módszernek bizonyul, ha pár levendula virágot egy kis zsákba befűzünk, majd behelyezzük az autóba.
  3. Rejts el valahová pár szem kávészemet, egyszerűbb, ha ennek is egy kis zsákot használsz. A kávészemek magukba szívják majd a kocsiban lévő kellemetlen illatot.
  4. Végül pedig lássuk a fa ruhacsipeszes módszert. Ennek a különlegessége az, hogy a kedvenc parfümünkkel, vagy illóolajunkkal csepegtessük le a fa ruhacsipeszt és várjuk meg amíg felszívódik. Helyezzük a kocsi ventilátorjához és hagyjuk ott. Ha bekapcsol a kocsiban a fűtés vagy a klíma a levegő felkavarja majd az illatosított ruhacsipeszt, ami beillatozza a kocsit.

Szerző: tudasfaja.com

 

Hirdetés