Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Álmában megjelent Isten, aki azt üzenete neki, lánya még életben van. Elmentek...

Álmában megjelent Isten, aki azt üzenete neki, lánya még életben van. Elmentek a temetőbe, felnyitották a sírt és majdnem rosszul lettek attól, amit ott láttak!

Az édesanya rettenetes fájdalmakat élt át lánya elvesztése miatt, ám nem sokkal a temetése után Isten üzent neki, mégpedig azt mondta, hogy a lánya még mindig életben van. Az asszonynak akkora a hite, hogy azonnal rohant is a temetőbe.

A környékbeliek közül többen is úgy hallották, hogy a koporsóból sikolyok és zajok szűrődtek ki. Amint a temetőbe ért, az asszony  figyelmeztette az ott dolgozókat, hogy kezdjék el kibontani a koporsóját körülvevő beton síremléket.

A 16 éves Neysi Pérez-t a szülei kórházba vitték, miután nagy valószínűséggel pánikrohamot kapott egy, az otthonuk közelében történt pisztolylövés hallatán és ennek hatására leállt a szíve.

A kórházban az orvosok nem találtak nála életre utaló jeleket, így megállapították a halál tényét. A lány ekkor már 3 hónapos terhes volt.

Neysiet-t az esküvői ruhájában temették el, amit nem sokkal a szörnyű eset előtt viselt a jeles alkalmon. A lány már egy napja el volt temetve.

Amikor lebontották a beton síremléket és kivették a koporsót, a koporsó üvege be volt törve és Neysiet ujjainak vége sérült volt. Valószínűleg próbált kiszabadulni.

Azonnal kórházba vitték, ahol további megfigyelés alatt tartották.

“Annyira boldogok voltunk, hogy visszatért az életbe. Azt hittem, hogy a megrázkódtatás után visszakaphatom a lányomat.” – mondta az édesanya.

Sajnos a fiatal lány akkor már valóban halott volt és kénytelenek voltak újra eltemetni ugyanabba a síremlékbe, amelyikbe először.

tudasfaja.com

loading...