Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Alig több, mint 600 grammal született – Így néz ki most. Lenyűgöző!

Alig több, mint 600 grammal született – Így néz ki most. Lenyűgöző!

Hirdetés

A koraszülött babák egyszerűen fantasztikus kitartással képesek küzdeni. Hihetetlen mennyire erő rejlik a kicsi testükben. Számtalan nehézségen kell ilyenkor túllendülniük, mint a légzési-, látási- és emésztőrendszeri problémák és még sorolhatnánk. 

 

Hirdetés

Köszönhetően az újszülött és koraszülött intenzív osztályon dolgozó szakemberek áldozatos munkájának, rengeteg kicsi él koraszülöttsége ellenére teljesen egészséges életet.

Egy szülőnek tehetetlenül néznie azt, ahogy a pici gyermeke küzd az életéért, rettenetesen nehéz. Lindsey és Benjamin babája, Miles 3 hónappal született hamarabb a kiírt időpontnál. Alig volt több, mint 600 gramm, amikor elhagyta, az anyaméhet.

Lindsey a kicsi születése után 4 napig meg sem foghatta gyermekét, amikor pedig megengedték neki, akkor is nővérekkel övezve tehette meg, akik egyfolytában azt figyelték, hogy a picit életben tartó gépekkel minden rendben van-e. Egy anyának ez szívet tépő helyzet.

Azonban Miles és szülei is igyekeztek erősek maradni és egyre boldogabbá váltak, ahogy a kicsi fiú napról napra növekedett.

Végül 107 nap intenzíven töltött idő után, Miles életében először hazamehetett. A szülők izgalommal és örömmel eltelve vitték haza gyermeküket. Azóta a család elválaszthatatlan, Miles pedig egyre nagyobb és erősebb fiatalemberré cseperedik.


Olyan egészséges, mint akármelyik kisgyermek és élete minden percét a legteljesebb mértékben kiélvezi. Elég csak rápillantani és azonnal öröm tölti el a szíveket, hogy minden rendben van vele.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés