Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A Vonzás Törvényének 10 szabálya, amit be kell tartani,ha el akarod érni...

A Vonzás Törvényének 10 szabálya, amit be kell tartani,ha el akarod érni a vágyaid!

Hirdetés

A vonzás törvénye segítségével saját életünk mesterei lehetünk, úgy alakíthatjuk a sorsunkat, ahogy nekünk a legjobb. Ezért nagyon megéri hinni a vonzás törvényében.

Nézzük a legfontosabb 10 ilyen szabályt, amely segít abban, hogy boldogabbak, kiegyensúlyozottabb életet éljünk.

Hirdetés

1. A szeretet sosem gyenge, törékeny. A szeretet a legerősebb pozitív energia az életben.

2. A szeretet pozitív ereje mindent képes jobbá tenni az életben, és a legrosszabb helyzetekből is találhatunk kiutat a segítségével.

3. Csak azt tudjuk megvalósítani, amit igazán akarunk. Ha pozitívan állunk a dolgokhoz, az életünk is pozitívabbá válik. Ha negatívizmust sugárzunk, automatikusan rossz dolgokat kapunk vissza az élettől.

4. Függetlenül attól, hogy a gondolataink pozitívak, avagy negatívak, úgy fognak hatással lenni az életünkre, mint a visszhang.

5. Csak a pozitív dolgokkal foglalkozzunk, beszéljünk arról, ami boldoggá tesz. Ezzel máris bevonzzuk a jó közérzetet az életünkbe.

6. Meg van a képességünk arra, hogy pozitív dolgokról, érzésekről beszéljünk, ezért van lehetőségünk arra is, hogy életünket jobbá tehessük.

7. Az élet nem csak úgy magától zajlik, hanem a benyomások, hatások mentén alakul. Éppen ezért vegyük körbe magunkat pozitív dolgokkal.

8. Mindig törekedjünk a pozitív lelkiállapot megteremtésére. Ehhez az kell, hogy azt tegyük, amit szeretünk, olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akik jókedvre derítenek.

9. Iktassuk ki a szókincsünkből a következő szavakat: borzalmas, szörnyű, katasztrofális. Ezek helyett használjunk pozitív töltetű szavakat.

10. Minden vágyunk létezik, csak el kell képzelnünk, hogy mi az, majd tenni kell azért, hogy megvalósuljon.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...