Kezdőlap AKTUÁLIS A TV2 jelentette be a hírt Tilláról

A TV2 jelentette be a hírt Tilláról

Hirdetés

Az év elején a TV2 csatorna izgalmas új műsorral lepi meg a nézőket, ahol régi családi ereklyéket, értékesnek vagy épp értéktelennek hitt régiségeket keresnek meg új tulajdonosaik.

 

Hirdetés

A Kincsvadászok műtárgy-kereskedő show január 22-én debütál, Till Attila vezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival.

A műsor egy Európa-szerte már sikeres formátum, amelyben a szereplők különféle műtárgyakkal és régiségekkel érkeznek Tillához és a Kincsvadászok szakértőihez. A különleges tárgyakat elemzik, felbecsülik, és aztán az öt kereskedő elé kerülnek. Az adott tárgy aukcióján a legmagasabb ajánlat után az eladó döntheti el, hogy elválik-e tőle, vagy inkább hazaviszi.A Kincsvadászok szakértői között található Kelen Anna, aki művészettörténészként specializálódik festmények és kerámiák terén. Ő a Virág Judit Galéria vezető művészettörténésze és árveréseinek vezetője. Kelen Anna nevéhez fűződik a Csontváry Kosztka Tivadar: Titokzatos sziget című festmény rekord leütése, ami 2021 decemberében 460 millió forintért kelt el.

A másik szakértő, Megyesi Balázs, műtárgyszakértő, aki főleg hagyatékok becslésével foglalkozik, és galériája vezetése mellett oktat is. Célja, hogy bebizonyítsa, a műtárgyakkal való foglalkozás igenis menő lehet.A Kincsvadászok kereskedői között olyan elismert személyiségek is szerepelnek, mint Dr. Katona Szandra, Fertőszögi Péter, Fejes Tamás, Nagyházi Lőrinc és Molnár Viktor. Ők különböző műkereskedelmi házakat, galériákat vezetnek, és a műtárgypiac különböző területein otthonosan mozognak.

A Kincsvadászok ígéretes fordulatokkal, vicces helyzetekkel és megható pillanatokkal várja a nézőket, ahol kiderül, melyik tárgy nyeri el a gyűjtők tetszését és mennyiért kel el. A műsor minden hétköznap este látható a Szerencsekerék után a TV2-n, így garantáltan szórakoztató időtöltést nyújtva a tévénézőknek.

Hirdetés