Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A terhes anyuka szájon puszilta gyermekét. 9 hónap múlva nagyon megbánta az...

A terhes anyuka szájon puszilta gyermekét. 9 hónap múlva nagyon megbánta az egészet!

A terhes anya szájon csókolta gyermekét. 9 hónap múlva nagyon megbánta! Az orvosok a szülés után két nappal szóltak neki, hogy pár tesztet még szeretnének elvégezni a babán, mert gyanúsnak találják a kiütéseit.

 

Sandra boldogan várta harmadik gyermekét. Élte a kismamák nehéz, de felhőtlenül boldog életét. Pelenkázta a kicsiket, játszott velük, s mint sok anyuka, olykor szájon is csókolta őket.

A terhességével semmi probléma nem volt, ahogy a szülés is problémamentesen zajlott.

Két nap múlva ment volna haza, amikor az orvosok szóltak neki, hogy pár tesztet még szeretnének elvégezni a babán, mert gyanúsnak találják a kiütéseit, s a “kisfejűség” nevű neurológiai betegségre gyanakszanak.

Sandra nagyon megijedt, s ijedtsége hamar szorongásba csapott át, hiszen az orvosoknak igaza lett.Azt mondták, Gonzalo a betegség miatt nem fog tudni mozogni. Kiderült, Sandra a gyermekeitől kaphatta el cseppfertőzéssel terjedő citomegalo vírus. Három napig sírt, ám tudta, nem hagyhatja cserben kisfiát.

A madridi La Paz kórházban talált egy gyermekorvost, aki ígérte, talpra fogja állítani Gonzalót.

A kisfiú már mosolyog, egyre többet mozog, s önállóan fel tudja emelni a karját, úgyhogy van remény! Az anyukák fele a terhessége előtt megfertőződik ezzel a vírussal, ám ez később semmiféle problémát nem okoz.Akkor van gond, ha a terhesség korai szakaszában jelenik meg a szervezetben ez a vírus. De létezik egy egyszerű teszt, amellyel kimutatható a jelenléte.

Jelenleg ez nem kötelező Spanyolországban, ám Sandra harcol azért, hogy az legyen. Szeretné, hogy a “nagy testvérnek” is nevezett (hiszen az idősebb testvérek adhatják át az anyának) vírusról minél többen hallanának a világon.

Forrás

loading...