Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A Szüzek 10 jó és 10 rossz tulajdonsága

A Szüzek 10 jó és 10 rossz tulajdonsága

A Szüzeknek számos nagyszerű személyiségjegyük van, ám néha éppen ezekkel a tulajdonságokkal való túlzásba esés okoz számukra fejfájást. Ne is lőjük le előre a poént, hanem lássuk, hogy milyenek valójában a Szüzek.

Íme, a legjobb tulajdonságaik. Egyetértesz a leírtakkal?

1 – Kritikus gondolkodók

Minden lehetséges elemet megvizsgálnak, mielőtt döntésre jutnak. Nagyon nem szeretnek véteni és kudarcot vallani, éppen ezért egy problémát is minden oldalról megvizsgálnak, mielőtt megoldásra jutnának.

2 – Keményen dolgozók

A Szüzek abban hisznek, hogy a siker azok számára adatik meg, akik kiérdemlik azt odaadó munkájukkal. Nem ritkák az életükben az álmatlan éjszakák, ám nem is marad el az elismerés.

3 – Nagyszerű művészek

Kreativitásuk szinte kimeríthetetlen. A művészetet egyfajta menekülésnek tekintik, amellyel elfeledhetik a mindennapi problémákat. Szeretik kifejezni magukat a zenén, táncon, rajzoláson vagy egyéb képzőművészeti alkotásokon keresztül.

4 – Mindent észben tartanak

Bámulatos memóriájuk van és olyan dolgokat is képesen felhozni, amely a gyermekkorukban történt. Olyan dolgokat, amelyekre talán már senki nem emlékszik. Szeretik felemlegetni a régi szép időket, hogy mások arcára mosolyt csaljanak.

5 – Hűségesek

Ha a szerelmi életedben szerepel Szűz, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig hű marad hozzád. Soha nem fog csalódást okozni és mindent megtesz érted.

6 – Kedvesek

Tele vannak szeretettel és jószívűséggel. Szerények és alázatosak és mindig próbálnak segíteni a környezetükben élőknek.

7 – Türelmesek

A Szüzek türelmét környezetük nagyra értékeli. Mindig igyekeznek meglátni a jót az emberekben és megadják a lehetőséget másoknak, hogy változzanak a szemükben. Elegendő időt adnak az embereknek, hogy rendbe hozzák elkövetett hibáikat.

9 – Felelősségteljesek

Ha utasítást adsz egy Szűznek, akkor biztosan mindent el fog követni, hogy teljes mértékben teljesítse a feladatot. Szeretik, ha megbízzák őket valamivel és nem is okoznak csalódást soha.

10 – Megbízhatóak

A Szüzek szeretik, hogy az emberek bíznak bennük és soha nem is akarják, hogy más szemmel tekintsenek rájuk. Mindig ott vannak, hogy segítsenek másokon és ők lesznek az elsők, akik felkapják a telefont, ha bajban vagy.

Végezetül röviden a 10 kevésbé kedvelt tulajdonságuk

1 – Mindent észben tartanak

2 – Túlontúl kritikusak

3 – Makacsak

4 – Gyakran befeszülnek

5 – Mindenkinek meg akarnak felelni

6 – Könnyen frusztrálttá válnak önmaguk miatt

7 – A túlanalizálás királynői

8 – Nem ismerik a segítségkérés fogalmát

9 – A legkisebb dolgoktól is képesek a falra mászni

10 – Nagyon válogatósak az élet több területén is

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...