Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A születési hónapodban rejlik a kulcs a szívedhez. Te melyik hónapban születtél?

A születési hónapodban rejlik a kulcs a szívedhez. Te melyik hónapban születtél?

Hirdetés

A hónap, amelyben születtünk, nagy hatással van a személyiségünkre, a temperamentumunkra és arra is, hogy hogyan viszonyulunk a párkapcsolati kérdésekhez. Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy mi jellemző a szerelmi életedre és mi lehet a kulcs a szívedhez, akkor keresd ki a születési hónapodat és olvass tovább.

Január

A kedvesség a kulcs a szívedhez. A szereteted feltétel nélküli és a szíved arany, így kulcsfontosságú, hogy egy olyan ember legyen melletted, aki olyan mélyen képes szeretni, mint te. Nagyon kitartó vagy és sokáig képes vagy várni egy személyre, akit valóban szeretsz. Keményen dolgozol és soha nem félsz megmondani az őszinte véleményedet.

Hirdetés

Február

A szenvedély a kulcs a szívedhez. Olyasvalakire van szükséged, aki hasonlóan pezsgő és kalandvágyó, mint te vagy. Fontos, hogy a párod is szeressen kipróbálni új dolgokat és vágyjon mindig felfedezni valamit. Kreatív és fantáziadús vagy. Élvezed a mély, filozofikus beszélgetéseket.

Március

A hűség a kulcs a szívedhez. Sokan nehezen képesek elkötelezni magukat, azonban te a hosszú távú kapcsolatokban virágzol igazán. Nagyon spirituális természet vagy, aki különleges kötődést érez a párja iránt, és aki igyekszik olyan sok időt tölteni a másikkal, amennyit csak lehet. Remek a fantáziád, ám sokkal introvertáltabb vagy, mint a februáriak.

Április

Az elköteleződés a kulcs a szívedhez. Nem vagy hajlandó azért abbahagyni a dolgokat, mert egy nehezebb időszakhoz érkeztek, tehát egy olyan személyt érdemelsz, aki bármilyen nagy viharban is képes stabilan állni melletted. Megállíthatatlan vagy, ha elkezdesz valaki iránt érdeklődni, azonban ha az érdeklődésed elhalványul, akkor vége mindennek.

Május

A humor a kulcs a szívedhez. Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalan légy. Olyan emberre van szükséged, aki hasonlóan vidám természet, mint te vagy. Nagyon fontos számodra, hogy azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatban vagy ugyanolyan jól érezzék magatokat. Mindennek rendben kell mennie. Nagyon szeretsz új emberekkel találkozni.

Június

A szerénység a kulcs a szívedhez. Az arrogancia egy hatalmas NEM a számodra. Olyan emberrel vágysz lenni, aki hasonlóan alázatos tud lenni, mint te. A júniusiak a világ megmentői. Érzékenyek és gondoskodóak és azt szeretnék, hogy mindenki boldog legyen körülöttük. Attól függetlenül, hogy mennyire érzékenyek, problémájuk adódik azzal, hogy ezt ki is fejezzék.

Július

A becsületesség a kulcs a szívedhez. Soha nem hazudsz, ezért megszakad a szíved, amikor egy hozzád közel álló ember elárul téged. Olyat érdemelsz, aki hasonlóan őszinte, mint te vagy. Jellemzően érzelmi kapcsolatra vágysz, nem egyéjszakás kalandokra. Nagyon hűséges vagy ahhoz a személyhez, akit őszintén szeretsz.

Augusztus

A te szívedhez a csokoládé a kulcs. Ez tényleg ennyire egyszerű! Néha lehetetlen téged kiszámítani. Egyszer túlságosan nagylelkű vagy azzal a személlyel, akit szeretsz, máskor pedig hihetetlenül önző. Nem szereted, ha meg akarják mondani neked, hogy mit tégy és legtöbbször nem csak azt akarod lenyűgözni, aki iránt érdeklődsz, hanem gyakorlatilag mindenkit, aki csak rád néz.

Szeptember

Az ölelés a kulcs a szívedhez. Hihetetlenül szeretetteljes vagy és imádod az érintést. A szerelmi életed az egyik leglenyűgözőbb dolog az életedben. Nagyon szenvedélyes típus vagy, aki vágyik a romantikára és az intimitásra. Néha irreálisan nagy elvárásokat támasztasz a körülötted  lévőkkel szemben.

 Október

A megfelelő szavak a kulcs a szívedben. Olyan kis dolgok tudnak a legboldogabbá tenni téged, mint egy egyszerű bók. Abban bízol, hogy a legmélyebb szerelmet tapasztalod meg, amit csak lehet. Soha nem szereted siettetni dolgokat és szeretsz időt adni a csábítás folyamatának. Nem szereted a konfrontációt és gyűlölöd a változást.

November

A megfelelő ajándék a kulcs a szívedhez. Abból tudod, hogy valaki szeret téged, hogy a tökéletes, személyre szóló dologgal képes-e megajándékozni téged. Ugyanakkor nem tehetsz ellene, de nagyon kalandos természet vagy. Gyakran rejted véka alá az érzéseidet és nincs sok félelmed, ami egy elég érdekes kombinációhoz vezet. Szenvedélyesen szereted az életet és próbálod mindig kihozni belőle a legtöbbet.

December

Minőségi idő a kulcs a szívedhez. Nincs szükséged semmi csillogó ajándékra vagy furfangos meglepetésekre, egyszerűen csak azzal az emberrel akarsz együtt lenni, akit szeretsz. Nagyon kreatív vagy, ha számodra fontos személyről van szó. Nagyon nagylelkű vagy, ugyanakkor rendkívül büszke és erőszakos is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy megvédd az elveidet.

tudasfaja.com

Hirdetés