Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A szerény idős hölgy átlátszó körömlakkot kért… de a manikűrös olyat tett,...

A szerény idős hölgy átlátszó körömlakkot kért… de a manikűrös olyat tett, amin mindenki elcsodálkozott!

Brandalyn Mae Porter ápolóként dolgozik Dallas-ban egy idősek otthonában, az Egyesült Államokban. Fő munkája a betegellátás. De ez nemcsak abból áll, hogy eteti őket, gyógyszert ad nekik, hanem segít nekik megérteni, hogy ennek a kórnak is megvan a maga szépsége:

 

Brandaly nemrég közzétett egy történetet a Facebook-on, amely a világ minden táján elbűvölte az embereket:
“Ma kifestettem az egyik ügyfelem körmét. Kinyitottam a táskámat és elővettem a tubust és arra kértem, hogy válassza ki azt a színt, amelyet legjobban szeret. De a szerény néni arra kért, hogy csak átlátszó körömlakkot használjak.

Erre azt mondom neki, hogy az annyira unalmas. Megkérdeztem tőle, hogy miért nem választ valami vidámabb színt? Aztán ezt válaszolta: A kezem annyira ráncos, csúnya, hogy nem akarom felhívni a figyelmet rá. Aztán hirtelen nem tudtam, hogy mit válaszoljak, majd ezt feleltem: A kéz sokat elárul! Ezek tükrözik a sok szeretetet, gondoskodást és az sok áldozatot, amit az életben másokért hozott.Ezek a kezek, amelyekkel megsimogatta és sokszor megvigasztalta gyermekeit, ezek a kezek, amelyek fáradságot nem ismerve minden nap főztek, mosogattak, takarítottak… Ilyen szép keze kevés embernek van a világon! Ilyen kézről sokan csak álmodni tudnak.”

Aztán megkérte, hogy fessem rózsaszínre a körmét. Mennyire fontos, hogy segítsünk másoknak abban, hogy visszanyerjék önbizalmukat! Oszd meg ezt a történetet, ha Te is egyetértesz ezzel!

loading...