Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A siket kisbaba sírni kezd… de amikor először meghallja édesanyja hangját… (szívmelengető...

A siket kisbaba sírni kezd… de amikor először meghallja édesanyja hangját… (szívmelengető pillanatok)!

Hirdetés

Ha az édesanyákat megkérdeznék, hogy mit szeretnének leginkább, akkor mindannyian kórusban ezt felelnék: egészséges gyerekeket. Sőt, azok az édesanyák nem tudják élvezni az életüket, akik olyan kisgyermeket nevelnek, aki valamilyen betegségben szenved.

 

Hirdetés

Igaz, hogy a legtöbb újszülött egészséges, de sajnos beteg gyermekek is születnek. Némelyikük kevésbé komoly, mások viszont súlyos betegségben szenvednek, de szerencsére a múlt századtól az orvostudomány jelentős fejlődésen ment át, és ma már sok betegségre van megoldás, amit eddig nem tudtak kezelni.

Ilyen betegség például a halláskárosodás. Néhány gyermek siketen születik, és a halláskárosodás miatt egyedül érzik magukat ebben a világban, hiszen nem hallják sem a szülők hangját, sem a körülöttük zajló dolgokat. De a 21. századi orvostudomány már kezelni tudja ezt a helyzetet.

A kis Archer majdnem siketen született, ezért nem hallhatta édesanyja hangját, azonban egy speciális eszközzel ezt lehetővé tették. Eleinte, amikor az orvos a fülébe tette a készüléket, a kisbaba sírni kezdett, de amikor meghallotta az édesanyja hangját, azonnal abbahagyta és nevetni kezdett. Szívszorító!

Ez a rövid videó is azt bizonyítja, hogy milyen bensőséges kapcsolat létezik az anya és gyermeke között! Ha te is egyetértesz ezzel, akkor oszd meg a videót a Facebook-on!

Forrás:buzzblog.eu

Hirdetés