Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP A Rák életében minden megoldódik, a Vízöntő tisztázza kapcsolatát: Ez vár az...

A Rák életében minden megoldódik, a Vízöntő tisztázza kapcsolatát: Ez vár az egyes csillagjegyekre a mai napon

Hirdetés

Rád mi vár a mai napon?

 

Hirdetés

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A Vénusz és a Hold fényszöge Kosokra ma különösen erős hatással lehet. Elsősorban is úgy, hogy szerelemmel telik el a lelke: úgy érzi, mintha nem is ezen a földön járna. Mintha felgyorsulnának ön körül az események, minden vágya egyszerre teljesülhet. A nagy boldogságban is meg kell azonban őriznie a higgadtságát, ha valamilyen adás-vételi ügyben volna dolga éppen ma.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Nyugodt, csendes napra számíthat, és mivel ön mostanában ezerszeres szinten pörög, szinte már unja is, hogy nem történik semmi. Az önre jellemző nyugtalanság miatt ezért hajlamos lehet valami tréfát kieszelni, hogy kicsit felrázza a környezetét. De ne vesse el azért a sulykot! Egy önnek szellemes tréfa valaki más számára túlságosan is bántó lehet. Ne lépjen az illető tyúkszemére!Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Egy váratlan telefonhívás, vagy sms zaklathatja fel ma az Ikrek jegyűek idegeit. Minden erejére és önuralmára szüksége lesz ahhoz, hogy ne reagálja le rögtön és spontán módon a dolgot. Főleg ne tegye azt haraggal. Először vegye számba meg az illető lehetséges indítékait. Ha azonban ön épp nyaralni van, és fennáll a veszélye annak, hogy a munkahelyéről zaklassák, inkább kapcsolja ki a mobilját!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Ami tegnap még problémát jelentett önnek, az mára egy csapásra megoldódhat, méghozzá a legspontánabb és egyben legfrappánsabb módon. Nem fog ugyan az a bizonyos sült galamb a szájába repülni, de azért majdnem. A társával kapcsolatban is lehetnek felzaklató események, de ne reagálja túl! A jegyében járó Uránusz a Holddal szemben állva azért hisztérikussá teheti önt, vagy a társát, vagy mindkettőjüket.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Uralkodó bolygója ma a Marssal alkot fényszöget. Ennek, no meg a rendkívül optimista és extrovertált természetének köszönheti, hogy még a bántásokat is jobban viseli, mint más emberek. Még arra is hajlandó, hogy egyszerűen elengedje azokat a füle mellett, ha látja, hogy van még mód az együttműködésre. A szerelemben azonban szélsőségesen tud viselkedni. Ne legyen bántó, és ne is hagyja, hogy bántsák!Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Bármennyire sürgeti is önt valaki egy döntés meghozatalára, a csillagok fényében azt javaslom, hogy inkább aludjon rá még pár napot, mielőtt bármit is választana. Az elkövetkező napok történései segítenek a helyes választásban. A váratlannak nagy szerepe van ugyanis mostanában az életében. Minél nyitottabban fogadja, annál pozitívabb értelemben. Lássa meg a jót is a változásokban!

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Utazni készülne, de még rengeteg a teendője, mielőtt nekivágna. Ezért akkor jár a legjobban, ha listát készít róluk, és szigorúan tartja magát annak az előírásaihoz. Egyéb esetben magának okozhat kalamajkát azzal, ha valamit elfeled, vagy a megbeszélt találkozóiról elkésik, vagy elfeledkezik egy fontos kellékről, vagy telefonhívásról. A nagy meleg miatt mindenképpen készítsen be magának behűtött innivalót!Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

A Szaturnusz a nagy elhatározások idejét hozta el az életébe. Ma is egy ilyen konklúzióra juthat az életével kapcsolatban. Ha az étkezési szokásain szeretne változtatni, vagy valamilyen új sportba kezdene, ma megtalálhatja a megfelelő embert, aki ezekben tanácsot adhat önnek. A Jupiter ma furcsa konstellációba kerül az Uránusszal. Ne ugrándozzon, mert könnyen kibicsaklik a bokája.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A szokásosnál keményebben léphet fel a pénzügyeket illetően, szinte már a zsugoriságig spórol. Ezzel aztán kivívhatja egyes családtagjai, vagy rokonai nemtetszését. Azonban, különösen, ha ön a családfő, nem tehet másként. Az hó végén önt éppen úgy számonkérik. És akkor is önnek kell a hátát tartania. Szóval előbb vagy utóbb konfliktus forrása lehet a pénz. Legyen ön sziklaszilárd!

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

A születési uralkodójára ható Hold érzelmekkel teli napot ígér önnek. Ha alapvetően jó hangulatban éri ez az áthaladás, akkor szó szerint úszhat a boldogságban. Egyéb esetekben megnőhet a féltékenységre, zaklatottságra való hajlama. Az uralkodó bolygóját érő Mars kvadrát miatt a szerelemben élők sokkal kedvezőbben élhetik meg ezt a napot. Az érzékiség és a romantika is nagy szerepet kaphat ebben.Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Az okos Merkúr és a tisztán látó Nap ma a társkapcsolat házán halad át. Mivel amúgy is ideje lenne tisztáznia végre egy kényes ügyet a kedvesével, használja ki kedvező hatásukat! Ám csakis a személyes megbeszélésnek van értelme. A telefon nem a megfelelő csatorna az érzelmi félreértések tisztázására. Fehér asztalnál, pláne gyertyafénynél könnyebb. Az sem baj, ha ön főz.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Ha meg akar menteni egy barátságot, vagy egyik rokonához fűződő kapcsolatát, akkor önnek kell egy tisztázó beszélgetést kezdeményeznie ennek érdekében. Kár lenne ugyanis egy buta sértődés miatt elvesztenie valakit, aki fontos önnek, és akinek szintén fontos lehet ön. Az utóbbi időben hajlamosak lehettek egymást különféle vádakkal illetni. Ezek jó része hamis előítéletből adódik.

Forrás:blikkruzs.hu

Hirdetés