Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A pilóta visszafordul a géppel és az anyának le kell szállnia -ekkor...

A pilóta visszafordul a géppel és az anyának le kell szállnia -ekkor tudja meg a rossz hírt

Hirdetés

A repülőgép társaságokhoz rengeteg panasz érkezik be, sok elégedetlen utas panaszkodik. Mindig megteszik a tőlük telhetőt és gyakran még annál többet is.

Kérdezzük meg Peggy Uhle-t, aki örökre hálás marad a Sothwest Airlines-nak, mert egy nagyon traumatikus helyzetben segítettek neki utazása során.

Hirdetés

Peggy Chicagoból utazott Columbusba és amikor a repülőgépbe beszállt, kikapcsolta a mobil telefonját.

De az utazás nem tartott sokáig, mert a gép egy idő után megfordult és nemsokára ismét leszállt oda, ahonnan elindult.

Senki sem tudta az utasok közül, hogy mi történt.

Facebook/Southwest Airlines

Mikor a kép már a földön volt, Peggyhez odament egy utaskísérő és megkérte, hagyja el a gépet. Peggy azt hitte, esetleg rossz repülőgépre szállt, de később mondták neki, hogy hívja fel a férjét.

Peggy férje felhívta a Sothwest Airlines-t mert a lány telefonja ki volt kapcsolva. Szerencsére a repülőgép társaságnak sikerült kapcsolatot teremteni a két ember között.

S hogy mi is történt? Peggy 24 éves fia komoly balesetet szenvedett és súlyos fejsérüléssel egy denveri kórházban feküdt.

Facebook/Peggy Uhle

Peggy még fel sem ocsúdott amikor egy utaskísérő mondta neki, hogy lefoglaltak számára egy jegyet a leghamarabb Denverbe induló járatra. Mindent elintéztek neki, mindezt teljesen ingyen.

“Mindent elintéztek, a csomagomat a megfelelő helyre szállították, megengedték, hogy elsőként szálljak fel majd megérkezéskor elsőként szálljak le.Házhoz szállították a csomagomat sőt még fel is hívtak később, hogy megkérdezzék hogy van a fiam, – mondta Peggy Uhle a BoardingArea.com-nak.

A repülőgép társaság gyors intézkedésének köszönhetően Peggy hamar eljuthatott a kórházba, balesetet szenvedett fiához, akinek nagy szüksége volt akkor a család támogatására. Mindezért egyetlen forintot sem kellett fizetnie.

Szerencsére fia már teljesen meggyógyult.

Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy a repülőgép társaság fantasztikusan segítőkész volt.

 

Hirdetés