Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A párom vezetés közben rosszul lett, félre álltunk, 2 férfi megállt mellettünk,...

A párom vezetés közben rosszul lett, félre álltunk, 2 férfi megállt mellettünk, és EZT tették velünk

Pécs belvárosában utaztunk épp a férjemmel, amikor hirtelen odakapott a szívéhez, és a fékre lépett. Kérdeztem, tőle, hogy mi a baj,mi történt, és nagyon érdekes hangon mondta, hogy szúr a mellkasa, és alig kap levegőt.

 

Gyorsan kiraktam a vészjelzőt, kihúztam a férjem a földre fektettem, stabil oldalfekvésbe, és hívtam a mentőket.

Este volt már eléggé kihalt volt a város, senki nem jött arra, hogy segítsenek, de erős voltam, és éreztem, hogy most rajtam múlik a férjem élete!

A mentős készségesen elmondta, hogy nyugodjak meg, és mivel a férjem pulzusa eltűnt, ezért szívmasszázst kellett rajta végrehajtanom.


A telefont kihangosítottam, és úgy figyeltem az instrukciókat. Ekkor megláttam egy régi bmw-t, amint lassít, megáll a kocsink mellett, és belőle két érdekes figura leselkedett ki. Nem gondolkodtak sokat, az egyik kipattant, beugrott az autónkba, ami egyébként egy nagy értékű x6-os bmw, és mivel a kulcs bent volt az utastérben, eltudta vinni az autót.

Ordítottam, hogy ne lopd el kérlek, haldoklik a férjem, de semmi hatást nem váltottam ki..A mentős diszpécser is elsírta magát az emberi aljasságon, de végig tartotta bennem a lelket.

Bevitték a férjem a kórházba, hálistennek sikeres volt a műtét, egy elzáródott koszorúér okozta a problémát. A két roma férfi pedig annyira buta volt, hogy azt hitték, hogy ilyen autóban nincs gps-es nyomkövetés..


A Rendőröknek átadtam a koordinátákat, egy Pécs melletti putrinál találták meg az autót, még a motorháztető is meleg volt.. Természetesen kattant a bilincs, de elgondolkodtató, hogy milyen világban élünk…

Még a haldokló embertől is képesek egyesek lopni, ennyire gátlástalan mocskos embereket még életeben nem láttam.. Terjesszétek, hogy más is lássa, ha ilyen történik, zárd be az autót, mert a keselyűk bármikor lecsaphatnak!

loading...