Kezdőlap EZOTÉRIA A nők alvópóza titokzatos dolgot hoz a felszínre azzal kapcsolatban kik is...

A nők alvópóza titokzatos dolgot hoz a felszínre azzal kapcsolatban kik is ők valójában! Te hogy alszol?

Mindannyiunknak megvan a kedvenc alvópóza, amely segít könnyen álomba szenderülni és a lehető legkényelmesebb. Azt viszont tudtad-e, hogy az alvási pozíciód és a személyiséged között jelentős kapcsolat van?

Bár furcsának tűnhet, sokat elárul egy ember személyiségéről az, ahogyan alszik. Míg egyesek jobban preferálják a háton alvást, mások inkább hason vagy oldalt fekve helyezik kényelembe magukat.

Életünk közel 1/3-át töltjük alvással. Egy tanulmány szerint egy 60 éves ember átlagosan majdnem 20 évet tölt alvással, ezért is van jelentősége annak, hogy ezt milyen testhelyzetben tesszük. Válaszd ki melyik az a jellegzetes pozíció, amit az esetek legnagyobb részében felveszel elalvás előtt.

1 – Hanyatt fekvő póz

A nők mindössze 8%-a veszi fel ezt a testhelyzetet alváshoz. Ha a hátadon alszol, karjaidat közel helyezve a testedhez, vagy a hasadon, mellkasodon pihentetve, az azt jelzi, hogy nyugodt típus vagy, aki szervezett életet él, mindent szeret rendben tudni maga körül és komolyan veszi magát. Nagy elvárásai vannak magával és másokkal szemben is.

Ez a legegészségesebb póz, különösen egy jól megválasztott matraccal és párnával.

2 – Magzatpóz

Ez talán a leggyakoribb alvási helyzet a nők körében (a nők 41% -a alkalmazza). Ha az oldaladon alszol, térdeidet felhúzva és nincs őrülten hideg odakinn, akkor az azt jelenti, hogy érzékeny és visszahúzódó típus vagy, aki hajlamos túlaggódni a dolgokat. Azt is elárulja, hogy sokat gondolkozol, lelkiismeretes, becsületes és nagyon alapos vagy.

3 – Szabadesés

A nők mindössze 7%-a alszik így. Ha te is a hasadon fekve merülsz álomba, úgy hogy kezeidet magad mellett vagy a párna alatt tartod, akkor olyan típus vagy, aki nagyon bátor, bár mélyen belül ideges és nagyon érzékeny a kritikára, ez azonban nem akadályozza meg attól, hogy nyitott legyen az emberek felé.

4 – Ölelő póz

A párnát vagy a takarót ölelő nők nagyra értékelik a kapcsolataikat az életükben. Jellemzően nagyon szeretetteljesek, megbízhatóak, hűségesek, nagyon könnyen nyitnak a környezetük felé és könnyedén el is kötelezik magukat. Mindig igyekeznek mások kedvében járni és minden helyzetben segíteni a rászorulóknak. Nagyon jó barátok és hű társak.

tudasfaja.com

loading...