Kezdőlap EZOTÉRIA A mérgező kommunikáció! 7 jel, hogy ennek az embernek már a puszta...

A mérgező kommunikáció! 7 jel, hogy ennek az embernek már a puszta jelenléte leszívja az energiád!

Mit tehetsz, ha olyan személlyel találkozol, akivel nem túl nagy öröm a beszélgetés? Aki folyton csak a negatív témákat ismételgeti, és leszívja az energiádat?

Az alábbiakban Dennis O’Grady pszichológus tanácsait láthatjuk, melyek segítségével könnyen kivédhetjük a negatív energiájú embereket.

1.Nem te vagy az egyetlen

Ismételgesd magadban, hogy nem te vagy az egyetlen személy, akire negatív kommunikációval kell megküzdjön. “Nincsen hatással rám ezek a szavak. Engem semmivel sem lehet megfélemlíteni”-mondogasd gyakran.

2.Nem a személyed ellen irányul a negatív beszéd

Nem kell a szívedre venned a negatív gondolatokat, szavakat, hiszen ezek nem a személyed ellen irányulnak. Gondolj közben valami pozitívra, ezzel semlegesíteni tudod a téged ért támadásokat.

3.Te nem vagy hibás

Nem szabad hibáztatnod magad azért, mert a másik személynek negatív gondolatai, érzései vannak. Te nem tehetsz róla, hogy az ő életében negatív energiák uralkodnak.

4.Mások is érzik, ha valaki állandóan negatív dolgokról beszél

Akik mérgező üzemmódban kommunikálnak, azokon igen nehéz lenne változtatni. Inkább mondogasd ezt: “Hiszem, hogy ki tudom védeni a felém áramló negatív energiákat”.

5. Irányítsd a gondolataidat

“A gondolataimat egyedül csak én irányíthatom, így a negatív energiákkal szemben is meg tudom védeni az elmém. Igyekszem csak pozitív dolgokra gondolni”-mondogasd ezt.

6. Harmónia és egyensúly

“Békében és harmóniában érzem magam a sajt testemben”-ezt mond magadban többször. A negatív emberek nem értékelik az életben a szép dolgokat, csak a rosszról, a konfliktusról, a nézeteltérésről hajlandóak beszélni.

7.Zárva

Gondold el, hogy egy kis “zárva” táblácskát akasztasz ki a fejedre. Zárd le az elméd, és akkor nem engeded be a negatív mondatokat, gondolatokat a fejedbe.

loading...