Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutya féltékeny volt a csecsemőre, ezért olyan dolgot tett, ami az...

A kutya féltékeny volt a csecsemőre, ezért olyan dolgot tett, ami az egész családot tönkretette

Egy csecsemő érkezése mindenki életét képes felforgatni és megváltoztatni, amivel egyébként nincs is gond, hiszen normális dolog.

 

Azoknál a családoknál, ahol még kutya is van, mindig résen kell lenni, több olyan szörnyű esetről is lehetett már hallani, hogy a család kutyája bántotta, esetenként megölte a gyermeket.

A képen látható kutya Teddy névre hallgat, aki egy nap felfgyelt a kertben szundikáló alig 12 napos csecsemőre, aki a kis kosarában szunyókált a friss levegőn.

Ez egy “rémálom” volt, mondta a kisbaba nagybátyja, aki azóta is a család mellett van, hogy segítsen nekik átvészelni ezt a szörnyű tragédiát. “Azt hiszem féltékeny volt, amikor hazahozták az újszülöttet és csak ez vezérelhette. Vagy talán azt hitte, hogy a baba egy játék, egy apró dolog, amivel azt csinálhat, amit csak akar.”

Az eset után a kis Elon szüleit gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították. Letartóztatták őket, de óvadék ellenében szabadon távozhattak.

A kutya a kisbabát megharapta és megcsonkította a végtagjait. A picit azonnal kórházba szállították, de ott belehalt sérüléseibe!

A szakemberek mindig arra kérik a kutyás családokat, ahol kisgyerek is él, hogy soha, egyetlen pillanatra se hagyják őket kettesben, felügyelet nélkül, még akkor sem, ha a kutya mindig is egy szelíd, jól nevelt állat volt.

tudasfaja.com

 

loading...