Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutya elkezdte ugatni a csatornafedelet – Amikor a gazdi megnézte mi...

A kutya elkezdte ugatni a csatornafedelet – Amikor a gazdi megnézte mi lehet ott, nem hitt a szemének

Charmaine Keevy úgy gondolta, ez is egy teljesen átlagos nap lesz. A 63 éves nő kutyájával, Gerogie-val sétálni indult Port Elzabeth-ben. Útjuk közben elhaladtak egy csatornafedél mellett, ám Gerogie teljesen kikelt magából.

Őrült módon elkezdte ugatni a vízelvezető lefolyót. Amikor Charmaine közelebb ment, hogy megnézze, mi lehet az, alig akart hinni a szemének…

Charmaine szerint Georgie fél a macskáktól, ezért, amikor hallotta a sírást a csatornából, azt hitte, hogy egy cica ragadt odalent.

“Először azt hittem, hogy egy macska van odalenn. Amikor újabb sírást hallottam, észrevettem, hogy egy kisbaba.”

Azonnal leintett egy arra járó autót, aminek a sofőre Cornie Viljoen volt. Ő egy acélrúd segítségével felemelte a lefolyó rácsot. Egy újszülött baba feküdt ott meztelenül a csatorna alján. A köldökzsinór is ott volt még rajta.

Cornie lemászott a nagyjából 2 méter mély lyukba és eljutott a babáig. Amikor odaért vörös hangyákkal találkozott, amelyek elkezdték kikezdeni a lábát. A bébinek szerencséje volt, hogy körülötte nem voltak.

“Nem tudtam, hogy a babának volt-e valamilyen komolyabb sérülése, ezért nagyon óvatosan vettem fel. Olyan kicsike volt. Tudtam, hogy azonnal segítségre van szüksége.”

Cornie kiadta a babát Charmaine-nek, aki a pulóverébe csavarta őt és közösen várták, hogy megérkezzenek a mentők. A babát kórházba szállították és megállapították, hogy kihűlt és légzőszervi problémái is vannak.

“Őszintén hiszem, hogy meg kellett találnom ezt a babát, különösen azért, mert soha nem szoktam erre sétálni. Nem tudok mást tenni, mint hiszek abban, hogy ennek a pici lánynak célja van ebben az életben. Kétségkívül egy csoda.” – mondta Charmaine.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...