Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A Kosok új szerelemre, a Mérlegek konfliktusokra számíthatnak. Nézd meg, veled mi...

A Kosok új szerelemre, a Mérlegek konfliktusokra számíthatnak. Nézd meg, veled mi fog történni októberben!

Hirdetés

Kos (március 21.-április 20.)

Mozgalmas és energikus időszakra számíthatsz, de családi konfliktusok is vannak a láthatáron. Legyél türelmes, október második felére enyhülnek a problémák. Munkában, tanulásban sikereid lehetnek, beköszönthet egy új szerelem is.

Hirdetés

Bika (április 21.-május 20.)

A hónap első felében anyagi gondjaid lehetnek, de a hónap második felétől már nyugalmasabb időszak vár rád. Lazítsál, de légy figyelmes a közlekedésben főleg 18-án és 22-én.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ebben a hónapban instabil lehet érzelmi életed, kisebb csalódások is érhetnek, de ne csüggedj, inkább mosolyogj. Anyagi téren is problémák adódhatnak. A barátaid és családod nyújthatnak segítséget, szánj rájuk több időt, hiszen az utóbbi időben lehet kicsit elhanyagoltad őket.

Rák (június 22.- július 22.)

Sok akadály vár rád a hónap első felében, nem igazán érzed jól magad a bőrödben, de szerencsére ez az állapot nem tart sokáig. Kisebb veszekedések, nézeteltérések várnak rád, légy türelmes. Váratlan kiadásokra, de bevételekre is számíthatsz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Megoldandó problémákkal találkozol ebben a hónapban, és lehet, hogy egy családi ügyet is el kell simítanod. Kissé borongós lehet a hangulatod, de ne aggódj novembertől minden szépen rendeződni fog körülötted. Jó úton haladsz a sikerek felé.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, légy figyelmesebb, nehogy a családi életed a karrier rovására menjen. Légy őszinte és toleráns, próbálj meg minden területen megfelelni az elvárásoknak. Iktass be egy kis pihenőt, hogy tisztábban lásd a dolgokat.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Eredményes lesz az október, jól haladsz a terveid megvalósításában. A hónap közepe fele akadhat egy kis félreértés, amit csak türelemmel és odafigyeléssel tudsz megoldani. Ha jól és okosan érvelsz, minden megoldódik.

Skorpió (október 23.-november 22.)

Csalódások várnak ebben a hónapban, de számos új barátsággal és ismeretséggel is gazdagodhat az életed. Kisebb pénzösszeghez juthatsz, azonban oszd be okosan. Párkapcsolatodban akadhatnak viták, azonban vigyázz, mert hajlamos vagy mindent felnagyítani. Légy nyugodt, minden megoldódik.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Az eddig halogatott feladataidat ideje lenne megoldani. Vigyázz, hogy ne keveredj fölöslegesen konfliktusba. A hónap vége felé egy nem várt pénzforrás köszönthet be az életedbe. Ha konfliktusba keveredsz a munkában vagy a barátaiddal, jobb, ha csendben maradsz.

Bak (december 22.-január 20.)

A hónap első napjában kellemetlen meglepetés várhat rád, légy nagyon óvatos. Megtörténhet, hogy valaki félreérti, amit mondani szeretnél, inkább halaszd el a komoly megbeszélésre váró ügyeidet. A hónap vége felé szerelmi életedben pozitív változások következhetnek be.

Vízöntő (január 21.-február 18.)

Nagy változások következnek be az életedben, új ismeretségekre tehetsz szert ebben a hónapban. Pihenj, kapcsolódj ki, hiszen sok feladatot kell még megoldanod. Hosszútávon érezni fogod az októberi változások eredményeit.

Halak (február 19.-március 20.)

Az őszi borongós időjárás kicsit rátelepedik a hangulatodra is. Ne hagyd magad, tudsz te vidám is lenni. A hónap első felében számos feladat vár rá, azonban utolsó két hétben majd lesz időd ezeket kipihenni. Párod meglephet egy kellemes kis meglepetéssel.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...