Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP A Kos végre megszabadul régi betegségétől, a Rák visszamegy az exéhez, a...

A Kos végre megszabadul régi betegségétől, a Rák visszamegy az exéhez, a Vízöntő oltár elé áll

A te életedben is sorsfordító változást hoznak a következő hetek?

Alapos változás zajlik az égen, a bolygók uralmi cseréje felpezsdülést és stabilitást hoz a szerelemben és a családi életben egyaránt. A megújulva megőrzés lehetősége most mindenkinek esélyes. De nézzük részletesen, mi vár 2019. május végéig az egyes csillagjegyekre.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Végre önmagában kellene megtalálnia a stabil pontot, és ha ez megvan, akkor az állhatatosságát látva a párja is újra bízni kezd majd önben. Az anyagiak terén is pezsgőbb és érdekesebb lehet az élete. Sokat kereshet, sokat is költhet, de ha az otthonára, a családjára költ, azt senki nem fogja a szemére vetni önnek.

Egészség: Mivel az Uránusz elhagyja a jegyét, az idegrendszeri eredetű, vagy megmagyarázhatatlan betegségek e bolygóval együtt olyan hirtelen hagyhatják el önt, mint ahogy anno kilenc éve felbukkantak. Találhat egy csodálatos medicinát, vagy teljesen megváltoztathatja az életmódját. A lényeg, hogy legyen kitartó!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Tavasztól mintha kicserélték volna: nyugtalan és változékony, és ez több, mint a szokásos tavaszi pezsgés. Ha olyan kapcsolatban van, ami már nem kielégítő az ön számára, akkor egyszerre csak elege lesz az egészből, és keres magának mással szórakozást. A párja vagy megszokja, vagy megszökik. Vagy ő is megújul önnel.

Egészség: Ha keresi is a különlegeset és a nem mindennapit, azért vigyázzon, hogy ez ne menjen az egészsége rovására. A különleges sportok jót tesznek, mert szüksége van egy nagy adag adrenalinra, hogy a jegyébe lépő Uránusz energiáit kellőképpen élvezni tudja. De mindig tartsa be a biztonsági előírásokat! Szerezzen be védőruhát!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Ez a tavasz és a nyár önnek a házasság esélyét hozza el. Ha már törvényesített kapcsolatban él, akkor pedig jobbá tehető ez a viszony, avagy, ha erre semmi esély nincs már, akkor az elválás lehet az esély a jobbra fordulásra. A Jupiter mindig csak törvényesít egy helyzetet, amit ön és a társa teremt meg.

Egészség: Ha most elhanyagol egy régóta húzódó betegséget, akkor az nagyon rosszra fordulhat. Ha azonban kezelésbe veszi a dolgait akkor lassú, de tartós javulásra számíthat. A csontjai, a bőre, a térde és a fogai szorulhatnak rá hosszas kezelésre. A testi állapota a karrierjére is kihat, érdemes hát törődnie vele.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: Most vagy nagyon szoros kapcsolatban él valakivel, szinte már elválaszthatatlanul, vagy teljesen magányosnak érzi magát. Ön szerencsére jól bírja a szoros kapcsot, úgyhogy inkább azt fogja választani. Ha mégis magányos lenne, akkor akár még azt is érdemes lenne meggondolnia, hogy visszamenjen a régi kedveséhez.

Egészség: A nagy szerencsebolygó az év első felében még sokat segítheti önt abban, hogy az életmódján pozitív irányban tudjon változtatni. Amit most tesz az egészsége érdekében, az duplán jól hathat. Ha valamilyen sportba kezd, nagyon megerősödhet, lefogyhat, egyszóval javíthat a kondícióján. De semmit ne vigyen túlzásba!


Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: A Vénusz az ön kiegészítő jegyébe lépett, ezért a párja szerelmesebb lehet, mint ön. Jó esetben az ön szíve is lángra gyúlhat ettől, de ehhez egy kicsit kevesebbet kellene a munkájával törődnie. A jégkirálynő szerepe amúgy sem áll jól önnek, hagyja magát elcsábítani! A szerelem közel van, lássa meg!

Egészség: A munkatempóból azért is jó lenne visszavennie egy kicsit, mert amit mostanában művel, az már az egészsége rovására mehet. A térde és az ízületei is nagy terhelésnek lehetnek kitéve, de a karrierharc okozta stresszhelyzet idegrendszeri problémákhoz is vezethet. Egy-két hét hosszabb szabadságra lenne szüksége.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Szerelem: Minél tökéletesebb az otthona, annál jobb lehet a családi élete és a párkapcsolata is. Ezért, ha az előbbiért sokat tesz most, akkor remélheti a javulását az utóbbiaknak is. Egy kis spiritualitást is bevethet: tanulmányozza a feng shuit, és alkalmazza az otthona átalakításában! A hatás nem fog elmaradni.

Egészség: Az ön idegeire csodálatos hatással lesz az Uránusz jegyváltása: megnyugszik, kisimul, a változások már nem teszik tönkre a mindennapjait. Megtanul különbséget tenni a fontos és a lényegtelen között, és nem akar részletekbe menően következetes lenni mindenben. A vidámság gyógyító. Tartson nevetőkúrát!


Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Szerelem: Bármennyi baja volt is az elmúlt esztendőkben a párjával, annak megbízhatatlansága már a múlté. Azok az idők már elmúltak, és ön megtanulhat újra bízni a másik emberben. Ez akkor is igaz, ha most kezd egy új kapcsolatot. Igaz, nehezebb a kezdés, de éppen a lassúságban tapasztalhatja meg a Vénusz hatalmát is. Legyen szemérmesebb!

Egészség: Jó lesz odafigyelnie a teste jelzéseire! Eddig könnyelműen kezelte a bajokat, de mostantól nem hanyagolhatja el magát. Persze a másik végletbe se essen, és ne tanulmányozzon folyton orvosi könyveket, mert könnyen bemagyarázhat magának mindenféle betegségeket. Az arany középutat kellene megtalálnia, hogy jól érezze magát.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: Eddig nyugodt volt, és biztonságban érezte magát a kapcsolatában. Most azonban a hirtelen változások kora jött el. Meglehet, magának is újdonságra van igénye, de ha most elindít egy lavinát, annak beláthatatlanok a következményei. Inkább a meglévő kapcsolatába vigyen egy kis pezsgést: jót fog tenni!

Egészség: Ezen a tavaszon a Merkúr segíti önt abban, hogy átszervezze az életét. Az okos megoldások jól jöhetnek, mert ezekkel időt és energiát takaríthat meg. A racionalitás a munkaszervezésben, a táplálkozásban és az időbeosztásban is csodákat képes tenni. Már persze, ha be is tartja azt, amit elhatároz. Legyen kitartó!

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: A vonzerejének és az önbizalmának jót tesz a jegyében járó Jupiter, ám megeshet, hogy az alakjának nem. Ezért, ha fel akar készülni a nyári nagy feltárulkozásra, akkor ideje fogyókúrába kezdenie. Bár az is igaz, hogy a kéznek nem mindig ugyanaz tetszik, mint a szemnek. Az ön társa vajon vizuális típus?

Egészség: Akár akar fogyni, akár nem, a sportokat most mindenképpen hasznosnak találhatja. Azért is, mert az adrenalin fokozása segít önnek abban, hogy a régi jó kedve, felhőtlen életérzése visszatérjen. Kitartó izommunkára is képes. De a Mars a lázas betegségeknek is kedvez, ha nem használja ki az erejét önként.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Szerelem: Egyre zárkózottabbá, vaskalaposabbá, vagy félénkebbé válhat, esetleg a ranglétrán emelkedhet nagyon magasra. Ezek a változások nem kedveznek egy új kapcsolatnak, ezért, ha magányos, sokkal többet kell tennie a szerelemért. Ha már van társa, akkor éppen a fentiek miatt, egyre inkább ragaszkodnia kell hozzá.

Egészség: A nagy jótevő bolygó kedvező hatása most éppen a gondok terén segít. Ha régóta halogat valamilyen műtétet, hosszas kezelést igénylő beavatkozást, akkor most vágjon bele! Ez a tavasz és még a nyár is kedvez a kórházi kezeléseknek, mindenféle műtéteknek. Akár a szépészeti célúaknak is. Vágjon bele!


Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Szerelem: A szerelembolygó az ön jegyébe lép, és március folyamán az ön vonzerejét növeli meg jelentősen. Ugyanakkor, mivel uralkodó bolygója meg a szintén vénuszi Bikában jár az elkövetkező hat évben, a szerelmes természet később sem fogja elhagyni. Egyre inkább vágyik a stabilitásra is. Megeshet, hogy bekötik a fejét.

Egészség: Sok nehéz bolygó a tudattalan életterületeken hat: a rejtett, eltitkolt, pszichés betegségek esélye megnő. Van, amivel nem akar szembenézni, pedig törődnie kellene vele. Nem baj, ha nem köti mindenki orrára, de egy szakorvost azért nem ártana felkeresnie, ha bajt észlel. Ha kezelik, lassan, de javulni fog!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Szerelem: Ön mindig is álomvilágban élt, de szerencsére ez az álomvilág egyre inkább valóságossá válhat. Önnek csak arra kell ügyelnie, hogy továbbra is optimisták maradjanak az álmai, és a vágyai teljesítése ne menjen senkinek a kárára. Ha jobb társra vágyik, mint ami van, beszélje meg vele a vágyait először!

Egészség: Ön valószínűleg egészséges, mint a makk, és az élete egyfajta csúcsponthoz érkezett most. A dolga annyi, hogy a jó kondícióját megtartsa. Mivel a boldogság hizlal, érdemes valamilyen állandó diétát bevezetnie. Áttérhet a vegetáriánus vagy másféle divatos étrendre. Csak ízletes legyen, önnek az a fő.

loading...