Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A Kos nő irányító, a Rák két lábon járó talány… te milyen...

A Kos nő irányító, a Rák két lábon járó talány… te milyen nő vagy csillagjegyed alapján?

Hirdetés

A csillagjegyek sokkal nagyobb befolyással vannak a személyiségünkre, mint azt gondolnánk, így nem meglepő, ha alapvető női és férfi jellemzőinket is meghatározzák. 

Vegyük a következőkben a gyengébbik nemet górcső alá. Lássuk, hogy ki milyen típusú nő a csillagjegye alapján.

Hirdetés

Kos – Az irányító királynő

A Kos nők jellegzetessége a kontroll és az erő. Ők hozzák a szabályokat a csapatuk élén. Teljesen tisztában vannak az erejükkel és a legdiszkrétebb módon használják azt ki. Mindig átgondolják, hogy a tetteinek milyen következményei lesznek, és ha sikerrel járnak, a világ ámulattal bámulja őket.

Bika – Az erős 

Kiemelkedő akaraterővel rendelkező karakterek. Ők azok, akikben megvan a bátorság, hogy kiálljanak magukért és azokért, akiket szeretnek. Az erős jellemük mögött arany szív lakozik. Gondoskodóak, szeretőek és mindig segítenek a bajbajutottakon.

Ikrek – A kreatív gondolkodó 

A világ gondolkodói és alkotói. Pezsgő természetük lehetővé teszi számukra, hogy mindig nyitottak legyenek az újdonságokra. A képzeletük szó szerint bárhová elrepítheti őket, hiszen könnyedén váltják valóra elképzeléseiket. Nem akarnak dominálni és nem azért, mert gyengék, hanem azért, mert az erejüket óvatosan akarják felhasználni.

Rák – A két lábon járó talány

Csak nagyon kevesen értik a Rák nőket. Egyik oldalról tüzesek és szenvedélyesek, másik oldalról nagylelkűek és gondoskodóak. Egy pillanat leforgása alatt képesek változtatni a hangulatukon. A barátságban és szerelemben hűségesek, hiszen számukra az a legfontosabb, viszont ha csaláson kapnak valakit, előtör a dühük.

Oroszlán – A vizionalizáló vezető

A világ legnagyobb vezetői, akik folyamatosan vizionlaizálják maguk előtt a jövőt. Ha a céljaikról van szó, addig meg sem állnak, amíg el nem érik azokat. Folyamatosan magasra teszik a lécet és ehhez kitűnő teljesítményük párosul is. Szívesen visznek magukkal másokat is a siker létráján felfelé kapaszkodva. Ha elbuknak, azt pedig méltósággal teszik.

Szűz – Az erkölcsös 

A Szüzek nagyon erkölcsös teremtések. Ők azok, akik ha választani kell a helyes és a könnyű opció között, akkor mindig a helyeset választják. Angyali teremtések és mindenkinek javára válik, ha legalább egy van belőlük a környezetükben. Szerető szívűek, kedvesek és segítőkészek. Ha sérülnek is, akkor is talpra állnak és küzdenek magukért. Ha vérzik a szívük, az legfőképp a szeretteikért történik.

Mérleg – A kifinomult hölgy

Kifinomultak, éles eszűek és nagyon intelligensek. Magas értelmi képességük lehengerlő humorral párosul. Az élethez méltósággal és kiegyensúlyozottan állnak hozzá, alig felfedve érzelmeiket a nyilvánosság előtt. Mindig összhangban vannak önmagukkal és ez segíti őket, hogy biztosak legyenek benne, mit akarnak elérni az életben.

Skorpió – A kiismerhetetlen és bogaras

Minden Skorpió nőnek van egy fullánkja a személyiségében. Állandóan éberek, agyafúrtak és pontosan tisztában vannak azzal, hogy kik ők és mit akarnak. Brutálisan őszinték mindenkivel és nem törődnek azzal, ha emiatt valaki megbántódik. Az egyenes beszéd hívei és szenvedélyes szeretők. Inkább viselik el a fájó igazságot, semhogy elszenvedjék a hazugságot.

Nyilas – Az érzelgős boszorkány

Hihetetlenül érzékeny nők, akik tisztán értik saját és mások érzelmeit is. Igazi empaták, akik képesek belehelyezkedni mások állapotába, átérezni érzéseiket, megérteni gondolataikat. Azonban, ha arról van szó, hogy megosszák saját érzéseiket, nagyon tartózkodóak és óvatosak. Csak keveseket engednek közel igazi önmagukhoz, szóval, ha te is egy ilyen személy vagy, akkor tudd, hogy különleges vagy számukra.

Bak – A független

Természetüknél fogva megfontoltak, függetlenek és öntudatosak. Önmagukkal kapcsolatban semmilyen illúzió vagy bizonytalanság nem él bennük. Tökéletesen tisztában vannak az erősségeikkel, ahogyan a gyengeségeikkel is. Tudják, hogy mit várnak el az élettől. Élénk belső szépségük az, ami sokakat vonz és inspirációként hat.

Vízöntő – A nyughatatlan álmodozó

Született álmodozók és harcosok. Ég bennük a belső vágy, hogy nagy dolgokat érjenek el az életben és nyughatatlanok, ha arról van szó, hogy ezeket valóra is váltsák. Elnézve őket, amint harcolnak valamilyen számukra fontos ügyért, igazán varázslatos látvány tárul elénk. Ők azok, akik képesek olyanná formálni a világot, amilyenné szeretnék.

Halak – A nagylelkű szerető

Az őszinteség, a nagylelkűség és a szeretet igaz forrásai. Valódi természetük szereteten alapszik. Nagyon érzelmesek és érzékenyek, de ezt igyekszenek elrejteni a világ elől. Képesek önmagukba roskadva megvívni csatáikat úgy, hogy bárki is tudna róla, ám ha valaki bajban van, ők az elsők, akik segítő kezet nyújtanak. Olyan gyógyítók, akikből többre lenne szükség ebben a világban.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés