Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A körmeiről töltött fel egy képet, de egészen más tűnt fel mindenkinek!...

A körmeiről töltött fel egy képet, de egészen más tűnt fel mindenkinek! Te is látod???

Egy érdekes fénykép járta be a világot a Twitteren, Larose419 nevű felhasználó töltötte fel a közösségi oldalra azért, hogy megmutassa mindenkinek a legújabb manikűrjét. Azonban az internetezőknek teljesen más szúrt szemet a képen!

 

Feltöltötte a körmeiről készült képet, majd ezt írta alá: “épp most csináltattam meg a körmeimet”. Ahelyett, hogy a csodaszép körmeire érkezett volna számtalan szebbnél-szebb komment, egy igen bizarr részletet szúrtak ki legtöbben a képen.

A durva az az egészben, ha jobban megfigyeled a képet, te is észre fogod venni, hogy a nőnek csak négy ujja van. És ez nem Photoshop, bármennyire is úgy tűnik.

Nem csak Larose419 nevű felhasználó, de mások is bevetették már ezt a trükköt a vicc kedvéért. Amúgy, eléggé irtózatos ez a négy ujjas trükk! Te rájöttél, hogy mi a csel az egészben?
Egy darabig ez a trükk hódított a világhálón, viszont csak azok képesek megcsinálni, akik eléggé rugalmasak, és be tudják annyira hajlítani az egyik ujjukat a másik alá, hogy az ne tűnjön fel.

Próbáld ki, hogy te megtudod-e csinálni ezt a bizarr ötletet! Esetleg fényképezd is le, és töltsd fel a világhálóra, ha kíváncsi vagy rá, mennyien lájkolják a tehetséged!

tudasfaja.com

loading...