Kezdőlap AKTUÁLIS A könnyeivel küzdött Borbás Marcsi, mutatjuk, mi történt

A könnyeivel küzdött Borbás Marcsi, mutatjuk, mi történt

Erre még ő sem számított.

 

Borbás Marcsi nagyon megijedt, amikor tavaly beütött a járvány, és nem is titkolta, hogy 2020 élete egyik legnehezebb éve volt. Ám azóta sok minden megváltozott. A munkahelye, de a lakhelye is, így az idei éve már nagyon sikeres és boldog volt. A zárása pedig egyenesen csodás: ő nyerte el a Prima Primissima 15 millió forinttal járó közönségdíjat. Nem csoda, hogy a könnyeivel küszködött a gálán, ahol csinosan, karcsún jelent meg, és ez arcára volt írva, hogy jó ideje rendben van lelkileg és fizikailag is.

– Igazán megható pillanat volt számomra, amikor kiderült, hogy én lettem a közönségdíjas. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám, aki támogatott, és aki kedves szavakkal biztatott! Hálás vagyok, Nélkületek nem sikerülhetett volna – köszönte meg közösségi oldalán követőinek.Aztán a díjátadó után pár nappal újabb örömhírről számolt be a neten: megjelent egy újabb könyve, melyben erdélyi recepteket gyűjtött össze kedves történetekkel, tájleírásokkal. A beharangozó videóban jól látható volt az is, hogy elképesztő formában van az 53 éves tévés: a nyár óta legalább 10 kilót leadott. Tavaly ő is többször önkéntes karanténba vonult és szinte csak a szenvedélyének, a sütésnek-főzésnek élt – na meg jóízűen falatozott is mindenből. Férjével együtt otthagyták solymári otthonukat és az Őrségbe költöztek, ahonnan még nehezebben mozdult ki Marcsi. De nem is nagyon volt rá oka, hiszen már nem járja az országot, hanem egy pajtából kialakított stúdiókonyhájában készítik a felvételeket. Az egy.hu internetes oldalán pedig elindította a Kertem című sorozatot, amit szintén a saját portáján forgat.

Ezzel együtt sikerült mostanra visszanyernie régi alakját. Pedig nem is fogyókúrázik, csak másképp főz. Ugyanis Marcsi már korábban is elárulta, hogy sosem volt híve a drasztikus fogyókúráknak, csupán vannak időszakok, amikor az alapanyagokat helyettesíti, és diétásan készíti el a kedvenc ételeit. És egy kis odafigyeléssel elég hamar megszabadult a feleslegtől, így aztán most, az ünnepekkor is nyugodtan ehetett bármit, hiszen egy kiló felesleg sem volt rajta.

Ötévesen elkezdett sütni-főzniMarcsit szülei óriási szeretetben nevelték, de szigorúan is: hamar be kellett állnia a sorba, sokat dolgozott a ház körül és a konyhában is már 5-6 éves korától tevékenykedett.

– Én úgy nőttem fel, hogy megismertem a nagymamám konyhai trükkjeit, és szeretném elmondani, elmagyarázni ezeket. Akit érdekel, meg tudja tanulni ezeket a régi, apró fortélyokat – amelyeket mi magunkba szívtunk gyerekkorunkban.

loading...