Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kislány egy hatalmas köteg pénzzel tért haza – “Csak feltartottam egy...

A kislány egy hatalmas köteg pénzzel tért haza – “Csak feltartottam egy táblát.”

A gyermekek természetükből adódóan tele vannak meglepetésekkel. Egyik nap szórakoztatnak, másik nap megríkatnak, rákövetkező nap már megint a végletekig lenyűgöznek. Teljesen kiszámíthatatlanok.

A kicsi Addie Bryan története azonban nem csak egy vagy két ember csodálatát nyerte el. Addie egy ritka csontbetegséggel született, aminek a neve Larsen-szindróma. Ennek köszönhetően Addie képtelen volt behajlítani a lábait és évekig tartó költséges orvosi kezeléseken kellett keresztül mennie, amelyet a Texas Scottish Rite Gyermekkórházban nyújtottak neki teljesen ingyen.

A személyzetnek köszönhetően mára nem csak járni tud, de szaladni is és úgy gondolta, hogy ideje meghálálni a kórháznak mindazt, amit érte tettek.

Születésnapi kívánság

Addie születésnapja közeledett, azonban a kislány nem kért újabb játékot vagy valami menő cuccot magának, mindössze annyit szeretett volna, hogy sikerüljön összegyűjtenie nagyjából 8.000 dollárt a Texas Scottish Rite Gyermekkórháznak.


“Csak feltartottam egy táblát, amelyen az állt ‘Szülinapomra szeretnék gyűjteni 8.000 dollárt a Scottish Rite Kórháznak.'”- mondta Addie.


A média hamarosan felkapta Addie történetét és az ország összes pontjáról elkezdtek özönleni az adományok. Addie-nek sikerült 19.500 dollárt gyűjtenie, de ez még nem volt minden.

Nem sokkal később a kórház fejlesztési osztályának alelnöke egy 50.000 dolláros csekket kapott a kórház részére. Az adományozó anonim maradt és megüzente, hogy mennyire lenyűgözte, amit Addie tett.

Addie tevékenykedésén keresztül végül 70.000 dollárt (valamivel több, mint 19 millió Ft) sikerült gyűjtenie hőn szeretett kórházának.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...