Kezdőlap EGÉSZSÉG A kézfájás lelki okai, hogy megtudjuk, mi állhat a háttérben!

A kézfájás lelki okai, hogy megtudjuk, mi állhat a háttérben!

A betegségeink hátterében jó, ha mindig megkeressük a lelki okokat is. Oldjuk meg problémáinkat, és akkor betegségeink is elmúlnak. Ne hagyatkozzunk kizárólag a gyógyszerek hatalmára, keressük önmagunkban a megoldást.

Ha kézfájdalommal küzdünk, akkor valószínűleg az egész életünkben korlátozások lépnek fel, gyengül az életminőségünk, és nem tudjuk megfelelően ellátni hétköznapi teendőinket. A kéz cselekvőképessége összefügg az erővel, hatalommal, és érvényesüléssel.

Ha problémáink adódnak a kezeinkkel, karunkkal, akkor minden bizonnyal ezeken a területeken is nehézségeink vannak. Az életünk egy olyan területére érkeztünk, ahol problémáink adódnak a cselekvéssel, továbblépéssel.

Abban az esetben is jelentkezhet kézfájdalom, ha stressz, kilátástalanság, megrekedés, a cselekvéstől való félelem, vagy tehetetlenség érzése gyötör.

Ha úgy érezzük, hogy egy holtpontra érkezett az életünk a végtagjaink, elsősorban a kezünk, karjaink jeleznek.

Azonban bizonyos, lelkileg érzékenyebb személyeknél akkor is jelentkezhet kézfájdalom, ha életükben egy nagyobb döntés előtt állnak, és nem szabad megtenniük ezt a lépést.

A testünk, és lelkünk mindig jelez.

A karokon levő sebek, karcolások, horzsolások vagy a zsibbadás érzése azt jelenti, hogy nagyon feszülten várunk egy bizonyos döntésben feltett kérdés válaszára.

Egy sorsdöntő eredményre várunk, és ez mérhetetlen feszültséget hoz létre bennünk. A kar-, és a kéz rendellenességei birtoklásunkkal, és vágyakozásainkkal kapcsolatosan is utat mutathat.

Gondolkozzunk el, hogy mi az, amit birtokolni szeretnénk, és, hogy tulajdonképpen mennyire van erre nekünk szükségünk abban a pillanatban.

Mindahányszor valamilyen betegség üti fel a fejét életünkben, próbáljuk megfejteni, hogy milyen lelki vihar dúlhat épp az életünkben. Az ember testből és lélekből áll, éppen ezért jó, ha egységben kezeljük ezt a két bonyolult rendszert.

tudasfaja.com

loading...