Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A katona ebben a ruhában ment barátja temetésére, de senki nem nevetett...

A katona ebben a ruhában ment barátja temetésére, de senki nem nevetett rajta… Nézd meg miért!

A mai világban nagyon nehéz igaz barátot találni. Ez a hihetetlenül tragikus történet, két fiatalemberről szól, akik egymás kedvéért bármilyen őrültségre képesek voltak.

 

Elliot ugyanis megígértette a barátjával, hogy ha ütközetben elesik, akkor az a lehető legrondább ruhát viselve jelenjen meg a temetésén. Delaney természetesen beleegyezett a morbid, de tagadhatatlanul vicces kérésbe.

A két barát az afganisztáni küldetés alatt rendszeresen tartotta a kapcsolatot egymással. Annak ellenére, hogy nem találkoztak, a barátságuk erős maradt. Sajnos azonban Elliot közlegény kérését három év múlva teljesítenie kellett a jóbarátnak.
Amikor eljött a temetés ideje, Delaney tudta, hogy mit kell tennie. Töltött magának barátja kedvenc italából, ivott Elliot emlékére, majd magára öltötte a lehető legnevetségesebb ruhát, amit csak talált. Mindezt megtetézte egy rózsaszín magas szárú zoknival is.

Első pillantásra ugyan mindenkinek úgy tűnt, hogy Delany ebben az öltözékben nincs mit keressen a temetésen, ám a jelenlévők tisztában voltak a két barát egyezségéről, és minden résztvevőt megrendített a két fiatalembernek a szoros barátsága.Ez a megható történet arra emlékeztet bennünket, hogy az igaz barátok, egymásért bármire képesek. Nagyon nehéz olyan barátot találni, aki bármit megtenne érted, ezért ha ilyen embert találsz, úgy vigyázz rá, mint az aranyra!

Forrás:buzzblog.eu

loading...