Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az egész életed! Mutatjuk mire kell...

A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az egész életed! Mutatjuk mire kell figyelned!

Hirdetés

Az a típusú rezgés, amit az univerzumba sugárzol, 10-szeresen visszairányul rád. Ez az életünk oly sok részletére vonatkozik, hogy meg tudunk feledkezni róla, amikor próbálunk helyesen cselekedni.

Vannak esetek, amikor véletlenül, teljesen akaratlanul teszünk rosszat valakivel és tekintet nélkül a hibánkra, fizetnünk kell a következményekért.

Hirdetés

Mindaddig, amíg nem szándékozol kárt okozni senkinek, teljesen megérdemled a következményeket, amik az utadba érkeznek.

Annak érdekében, hogy jó karmát vonzzunk be, meg kell vizsgálnunk, melyek azok a dolgok, amelyekben fejlődhetünk és a többiekkel figyelmesen viselkedhetünk. Íme 7 út, amellyel a karma örökre megváltoztathatja a életed.

  1. Koncentrálj a jelenlegi céljaidra

Az egyik legjobb módszer, amivel jó karmát hívhatsz az életedbe, az az, hogy azokra a élokra koncentrálsz, amelyeket már lefektettél magadnak.

Ez az jelenti, hogy minden idődet annak szenteld, amivel éppen foglalkozol.

Persze időnként a pihenésre is időt kell szánnod, azonban hajthatatlannak kell maradnod, ha sikert akarsz elérni az adott dologgal kapcsolatban.

A hibázás természetes dolog, amikor valamit igyekszel elérni, így hát tekints a hibákat leckéknek, amelyek a fejlődés útján visznek téged előre.

  1. Kapcsolódj a körülötted lévő világgal

Ez az jelenti, hogy légy jelen a pillanatban.

Minél inkább ragaszkodsz a múlthoz, annál kevésbé leszel képes igazából megélni a jelent.

A jövő eléggé bizonytalan ahhoz, hogy teljesen biztosan döntéseket tudj hozni, hiszen az idő minden egyes napodat változtja, egyszerűen nincs arra lehetőség , hogy meg tudjuk mondani, mi fog pontosan történni.

A legjobb módja annak, hogy jó karmát hívj az életedbe az, hogy minden napodból megpróbálod kihozni a lehető legjobbat.

  1. Vállalj felelősséget

A másik nagyon jó módszer a jó karma érdekében, hogy felelősséget a dolgokért, amik iránt elkötelezted magad az életben.

Legyen az egy jó vagy rossz dolog, mindig ki kell állnod amellett, amit létrehoztál.

Lehet, hogy nem fogsz örülni a következményeknek, ha azok kellemetlenek, de az, hogy magadénak elvállalod a dolgot, a jó cselekedet.

Nem mindenki tud felelősséget vállalni a tetteiért, különösen a mai világba. Ezért próbálj tudatos maradni a jó karma ezen szemléletében.

  1. Tanulj meg nevetni magadon

Az alázatosság szintén egy kiváló útja a jó karma életbe hívásának. Ha nem vag yképes nevetni magadon, akkor nem leszel képes semmilyen kritikát sem elfogadni.

Az előbb is említettük, a hibák olyan leckék, amelyekből tanulhatunk és a megfelelő változtatásokat tehetjük meg a szükséges területeken.

Ne vegyél mindent véresen komolyan, amit mások mondanak és tudj viccelődni időnként. Az alázatnak nagy jelentősége van az emberi kapcsolatokban.

  1. Légy türelmes

Az egyik legjobb módszer a jó karma eléréséhez, hogy megtanulunk toleránsan és türelmesen állni a világhoz. Mondani sem kell, de minden pontosan úgy fog alakulni az életben, ahogyan azt szeretnéd.

Lesznek pillanatok, amikor már nagyon szeretnél túllenni valamin, de mégis sok türelemre és időre lesz szükséged ahhoz, hogy végül sikert arathass.

Az emberek könynen elvesztik a türelmüket, ha valamit nagyon akarnak, de igaz a régi mondás „Türelem rózsát terem.”

  1. Cselekedj jót

Az egyik alapvető mód a jó karma hívásához, a jóság gyakorlása, nem csak mások irányába, hanem magaddal szemben is. Saját magunk szeretete a legeslegfontosabb dolog, ha másokkal jók akarunk lenni.

Egy megjátszott mosoly mögött nincsenek igaz érzelmek.

Szánj időt arra, hogy megtaláld azt, amiben igazán örömödet lelheted az életben és kövess el mindent annak érdekében, hogy ezt elérhesd.

Ha magaddal jól tudsz bánni, másokkal már természetesen fog jönni.

  1. Ne engedd, hogy a változások megzavarják a kényelmedet

A változás nem a legjobb dolog, de ugyanakkor mégis az. A gond az, hogy nem tudunk olyan könnyen megbírkózni azokkal különbségekkel, amikkel azelőtt még nem találkoztunk.

Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy a változás rossz dolog, csak egyszerűen nem vagyunk hozzászokva. Próbálj nyitott lenni mindenre, amivel általában nem találod szembe magad.

Természetesen ehhez arr alesz szükség, hogy kilépj a komfortzónádból, így minél inkább képes vagy elfogadni a változásokat, annál inkább sikerül majd a jó karmád behívnod az életedbe.

Reméljük, hogy ez az útmutató segít a jó karmát bevonzani az életedbe!

Forrás:otletdivak.com 

Hirdetés