Kezdőlap EZOTÉRIA A jó és a rossz is mindig visszavág!

A jó és a rossz is mindig visszavág!

Hirdetés

Minden új körülmény új kihívásokkal szembesít. Próbáljunk meg minden körülmények között megmaradni jónak, ugyanis, amit adunk, azt kapjuk vissza az életben.

 

Hirdetés

Nehéz néha, hogy ha igazságtalanság ért, akkor is józanul, és hidegvérrel cselekedni. Úgy viselkedjünk, ahogy szeretnénk, hogy bánjanak velünk az emberek. Ha jószívűek vagyunk, mosolygunk, segítségére sietünk ismerőseinknek stb., akkor mi is ezt fogjuk visszakapni.

Ha duzzogunk, rossz kedvünk van, állandóan szidunk valakit, és elégedetlenkedünk, akkor csak ilyen emberekkel fog összehozni a sors.

 

Egy rossz szó is tragédiához vezethet!

 

Ha találkozunk egy rosszkedvű, depressziós emberrel, vigyázzunk, hogy bánunk vele. Próbáljunk meg pozitívan gondolkozni, és viselkedni vele szemben, ne vegyük át a hangulatát, különben nagyon sok energiánk fog elveszni. A Vonzás törvénye szerint, ahogy mi viselkedünk a többiekkel, ugyanazt kapjuk vissza. Tehát, ha jókedvűek vagyunk, akkor a körülöttünk levők is jókedvűek lesznek. Mennyivel szebb lenne így a világ!

Amit gondolunk, és amit cselekszünk többszörösen visszatér hozzánk!

 

Létezik az ún. Bumeráng törvény, ami arról szól, hogy, amit ültettünk, azt tudjuk csak aratni. Tehát vigyázzunk, hogy mit cselekszünk, hogyan gondolkodunk. Minél jobbak vagyunk, annál jobb lesz az életünk, és a körülöttünk levő világ. Azért kell figyeljünk a gondolatainkra, és a cselekedeteinkre egyaránt.

Hirdetés