Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A hónap hányadik napján születtél? Van egy fontos üzenetünk a számodra!

A hónap hányadik napján születtél? Van egy fontos üzenetünk a számodra!

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen napon születtünk, ezekből számokból ugyanis számos fontos információt olvashatunk ki az életünkre vonatkozóan. Most megtudhatod, hogy mit jelent a születésnapod!

 

Akik bármely hónapban az alábbi dátumokon születtek: 1, 10, 19, vagy 28, az 1-es számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban az alábbi dátumokon születtek: 2, 11, 20, vagy 29, a 2-es számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban a következő dátumokon születtek: 3, 12, 21, vagy 30, a 3-as számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban a következő dátumokon születtek: 4, 13, 22, vagy 31, a 4-es számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban a következő dátumokon születtek: 5, 14, vagy 23, az 5-ös számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban a következő dátumokon születtek: 6, 15, vagy 24, a 6-os számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban a következő dátumokon születtek: 7, 16, vagy 25, a 7-es számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban a következő dátumokon születtek: 8, 17, vagy 26, a 8-as számhoz tartoznak.
Akik bármely hónapban a következő dátumokon születtek: 9, 18, vagy 27, a 9-es számhoz tartoznak.

1.

Nyitott, becsületes, szorgalmas, makacs, néha féltékeny, magabiztos, törekszik az önállóságra. Sok futó kapcsolata van élete során, de későre köteleződik el. Igen közkedvelt, kellemes megjelenésű személy.
Jó párt alkot a 3-as, 5-ös, 7-es személyekkel.

2.

Művészi hajlammal rendelkezik, nyitott, kreatív, sokszor bizonytalan, könnyen változik a hangulata. Gyorsan alkalmazkodik bármilyen életkörülményhez. A művészetek, a zene, színház, festészet irodalom területén stb. sikeres karriert futhat be. Azok a nők, akik ide tartoznak nagyon családcentrikusak, a férfiak pedig arrogánsak és kiszámíthatatlanok.
Tökéletes párt alkothat a 2-es, 5-ös, és 9-es személyekkel.

3.

Rideg, és önző, ambíciós, és kitartó. Nagyon barátságos, ha egyszer közelebb kerülsz hozzá, életre szóló kapcsolat alakulhat ki köztetek. Kissé anyagias, de, ha a helyzet úgy adódik, akkor igazán nagylelkű is tud lenni.
Tökéletes párt alkot a 1-es, 3-as, és 5-ös személyekkel.

4.

Nagyon szorgalmas, keményen dolgozik céljai elérése érdekében. Kiváló kommunikációs készséggel rendelkezik, türelmes és kiegyensúlyozott. Nagyon őszinte, de sajnos pont ezzel a tulajdonságával számos ellenséget szerez magának. Hűséges és nagylelkű, erős tanulási vággyal rendelkezik egész életében.
Tökéletes párt alkothat az 5-ös, 6-os, 7-es személyekkel.

5.

Társaságkedvelő, és kiváló üzleti érzékkel rendelkezik. Fejlett a humorérzéke, és a kommunikációs készsége is, nagyon hamar szimpatikus lesz bárki számára. Gyenge pontja, hogy nem túl hűséges típus, éppen ezért ritkán alapít családot. Kissé önző, és nagyra értékeli a személyes szabadságát.
Tökéletes párt alkothatnak a 6-os, és 8-as személyekkel.

6.

Imádja az életet, a kalandokat, nagyon karizmatikus személyiség. Minden lehetőséget megragad, hogy látókörét szélesíthesse. Nagyon szerencsés alkat, empatikus, odaadó, és felelősségteljes partner válik belőle.
Tökéletes párt alkothat a 4-es, és 5-ös személyekkel.

7.

Általában véve optimista személyiség, de sokszor túlságos energikus, és zajos. Maximalista, ezért soha semmivel nem tud megelégedni, pedig általában sikert sikerre halmoz. Ha minden álma teljesül, akkor sem érzi jól magát a bőrében. Mindenért aggódik, és a bizonytalanság nagyon ki tudja borítani.
Tökéletes párt alkothat az 1-es, és 4-es személyekkel.

8.

Erős személyiség, határozott, de sokszor rosszindulatú is tud lenni. Bátor, semmi sem rettenti vissza az életben, sokszor tanul saját hibáiból. Kevés barátja van, de azok nagyon közel állnak hozzá. Fegyelmezett, bátor, lojális, ambiciózus. Általában később házasodik, de az a kapcsolat egy életre szól.
Tökéletes párt alkothat az 5-ös személlyel.


9.

Fizikailag és lelkileg is egy igen erős személyiség. mindig nagyon magas célt tűz ki maga elé, de addig nem nyugszik, míg azt el nem éri. Ki nem állhatja az igazságtalanságot, hűséges partner, és nagyon odaadó barát.
Tökéletes párt alkothat a 2-es személlyel.

tudasfaja.com

loading...