Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A haldokló anyának már csak két hónapja van – Döbbenet mit tett...

A haldokló anyának már csak két hónapja van – Döbbenet mit tett vele volt férje új barátnője!

MEGOSZTÁS

Senki sem lesz boldog ha megtudja, hogy rákos de ha egy betegnek azt mondják, hogy már csak két hónapja van hátra, az a legrosszabb hír, amit valaki kaphat.

Márciusban tudta meg a kétgyermekes édesanya Nicola Hitchen hogy méhnyakrája van, s amikor ezt az orvosok elmondták neki, közölték vele hogy csak négy hónapja van hátra.

A család Nagy Britanniában, Great Boughton-ban lakik és ezt a tényt nem nagyon akarták elfogadni.

A nő nem fogadta el a halálos ítéletet, hanem jelentkezett egy speciális kemoterápiás programra Törökországban.

Öt kúrát kért az orvostól, minden egyes kúra 10 napos volt. Már az első kúra végén látták az orvosok az eredményt: a rákos megbetegedés már nem terjedt tovább.

The Independent beszámolója szerint a legnagyobb daganat eltűnt, majd a májban és a gyomorban lévő kisebb tumorok is kisebbek lettek.

A nő tudta, hogy a kezelés minden pénzét felemészti és még össze kellett szednie 20 millió forintot a további kezelésekre. Neki és a családjának sem volt ennyi pénze.

Ekkor jelent meg volt férje új barátnője a történetben.

Claire Hitchen volt az ex-férj új felesége és amikor megtudta, hogy Nicola élete forog kockán,  adománygyűjtő akcióba kezdett az interneten, hogy Nicola orvosi kezelését ki tudja fizetni és megszabaduljon a ráktól.

-Természetesen a gyerekeknek kell az anyjuk, neki pedig kell az a lehetőség, hogy lássa a két fiát felnőni, írta Claire a gyűjtűackió honlapján.

Eddig a 20 millió Ft felét sikerült összegyűjteni, de a gyűjtés még folytatódik. Nicola azt mondta, nem számított ilyen óriási segítségre.

-Nagyon meg vagyok hatódva. Különösen Claire miatt, nem tudtam, hogy az emberek ennyire szeretnek engem, mondta Nicola az The Independent-nek.

Claire kezdeményezése nemcsak nemes cselekedet volt, hanem szükséges is ahhoz, hogy Nicola tovább folytathassa a kezeléseket és meggyógyuljon. Az akcióról ezen a linken olvashatsz többet. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy Claire-nek aranyból van a szíve! 

Forrás:csodalatos.co

loading...