Kezdőlap EZOTÉRIA A Halaknak váratlan pénz, a ráknak új munkahely, az ikreknek luxust ígér...

A Halaknak váratlan pénz, a ráknak új munkahely, az ikreknek luxust ígér a júniusi pénzhoroszkóp! Nézd meg rád mi vár!

Jó lenne mindig előre tudni, hogy milyen sikereket, eredményeket, vagy éppen veszteségeket tartogat számunkra a jövő anyagi téren.

 

Most megtudhatjuk, hogy a csillagok állása szerint júniusban mire számíthatunk anyagi téren.

Kos

Pénzügy sikerek várnak rád ebben a hónapban. Néhány terved a vártnál sokkal jobban sikerül, komoly üzleti beruházások vannak láthatáron ebben a hónapban. Ha területet, vagy ingatlant vásárolsz, gondold jól meg.

Bika

Ebben a hónapban rád mosolyog a szerencse, így elegendő pénzed lesz ahhoz, hogy elmehess nyaralni, szórakozni. Nem kell aggódnod, amit a vakáción elköltesz, sokszorosan visszajön az életedbe.

Ikrek
Annyi pénzed lesz júniusban, hogy akár egy luxuskényeztetésre is befizethetsz. Végre testileg, és lelkileg is megpihenhetsz, sőt, még a gardróbodat is nyugodtan felújíthatod. Lepd meg házastársadat is kisebb ajándékokkal. A hónap első fele még kissé zűrös lehet, de utána nyugodtan élvezheted az életet.

Rák

Egy családtagtól jelentősebb mennyiségű pénzre számíthatsz, és ez az anyagi támogatás segítségedre lehet abban, hogy beindítsd az üzleti vállalkozásodat. Számos munkalehetőséggel találkozol ebben a hónapban, így könnyen pályát válthatsz, ha szeretnél.

Oroszlán

Több együttműködésre fognak felkérni ebben a hónapban, ezért egy kicsit többet kell utaznod, mint eddig. Olyan projektekben vehetsz részt, melyek igazán jövedelmezőek lesznek számodra. Így még félre is tudsz tenni egy kevés pénzt. Lepd meg szeretteidet is kisebb ajándékokkal.

Szűz

Váratlan pénz áll a házhoz, most egy nagyobb összegre tehetsz szert, és így visszafizetheted azokat az adósságaidat, melyek eddig csak fejfájást okoztak.

Mérleg

Lehet, hogy kissé leterhelt a munka, de ne felejtsd el, hogy mindezért kárpótol az anyagi juttatás. Ebben a hónapban végre belefoghattok a család nagy álmának teljesítésébe. Még az is lehet, hogy új otthonba költöztök.

Skorpió

Most visszafizetheted a régi adósságaidat. Lehetséges, hogy a munkahelyeden kisebb változások várnak rád, de nem kell megijedned, mert az új pozíció több pénzzel is járhat.

Nyilas

Váratlan kiadások merülhetnek fel, éppen ezért jól nézd meg, hogy mire költesz ebben a hónapban. Jó lenne befektetnél egy orvosi szűrővizsgálatra, vagy vennél egy kondibérletet.


Bak

Nem számíthatsz nagyobb anyagi sikerre ebben a hónapban, de igazán nem kell aggódnod, hiszen még így is van annyi pénzed, hogy nyaralni is elmehess. Légy takarékos, de azért élvezd is egy kicsit a nyarat.

Vízöntő

Ajánlatot kaphatsz a munkahelyedről, és jól fontold meg, mert, még ha nehezebbnek is tűnik a munka, anyagi fellendülésre számíthatsz. Fontos, hogy kilépj a napi rutinból, ezért jó, ha elmész egyet nyaralni.

Halak

Ebben a hónapban jó, ha megtervezed a partnereddel a kiadásokat előre, így nem fog váratlan meglepetés érni. Lehet, hogy be kell fektetned olyan kiadásokba, ami az elején nem tetszik, de hidd jövedelmező lesz.

loading...